Subvencija za mehanizaciju

Ma kakvi @talianu u otežanim uslovima, pa Lokve ko Las Vegas
3ebcecf16957563e4f398d42ef56b90a.jpg

Poslednja izmena:
Nema to veze sa otežanim uslovima,prosto kvalifikacija po dohodku građana,takav zakon.
Nismo mi krivi što nam je opština siromašna i nemamo fabrika i investitora.
Taj konkurs je svaka majka sa detetom prošla,mislim u selu da nas je prošlo više od 10.To je prvi put koliko znam da je bila republička inspekcija na terenu na 4 gazdinstva su radili kontrolu, između ostalih kod mene i kod još jednog člana foruma.
Više nikad ,nikome nisu došli po tim konkursima.

Aj ko je konkurisao za traktor da zove ministarstvo ili urosa davidovica da vidi on sa ministrom sta je sa tim konkursom da ga rese i zatvore ako nemaju para
Ja sam Davidovića kritikovao na jutjubu u komentarima jednog njegovog videa. On se našao pomalo uvredjen, okačio link od emisije kad je objavio produženje roka za dva meseca( za realizaciju investivije) i kaže sve je tu objašnjeno a nije rečeno nista. I da, pozvao me da dođem u emisiju ako imam problem.

Treba ljudi zameniti one izlupane traktore u ćacilendu pa ako ostane štogod za druge, to mora neko da plati, oni neće sigurno iz njinog džepa.

Jel bi ti dao 2 traktora pa makar kakva bila da ih uniste zbog nekog jeb.. bez kamatnog kredita?
Ako je pitanje namenjeno meni, ne bih dao nikad dedovinu da mi neko lupa zarad neke politicke partije. Boze sacuvaj samo ako je neka velika nesreca ( zdravlje) u pitanju onda bi dao....

Nazad
Vrh