Subvencija za mehanizaciju

To je moguće i navlakuša.Pisano je o tome.
Ma navlaskusa 100% . Odmah sam ga namirasao da je neka budala. Moguce da nece ni zvati ujutru posto nisam mu verovao nista.
Kaze ispod crte ste, pa reko sta je problem, nisam jos video rang listu na sajtu.
Samo me nervira sto dobija informacije od nekog iznutra iz sektetarijata. Znaci neka organizovana mafija za lakoverne.....

Ja dobio juce na eupravu sifru od pokrajine...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Ja nisam ništa dobio. Imam broj predmeta pod kojim se vodi. Rekoše da neće pisati ime i prezime nego taj broj...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ma navlaskusa 100% . Odmah sam ga namirasao da je neka budala. Moguce da nece ni zvati ujutru posto nisam mu verovao nista.
Kaze ispod crte ste, pa reko sta je problem, nisam jos video rang listu na sajtu.
Samo me nervira sto dobija informacije od nekog iznutra iz sektetarijata. Znaci neka organizovana mafija za lakoverne.....
E vidiš, to smo ti mi Balkanci. Švajcarac (recimo) bi ga odmah prijavio (naravno sistemu koji funkcioniše, za razliku od ovog našeg , ne znam ni kako da ga nazovem), službe bi napravile situaciju i uhapsili bi ga (ako te pozove). Mi ovde to ne radimo i imamo problem.
Da se razumemo, ni ja nikog nikada nisam prijavio, valjda neko glupo vaspitanje jbmliga, ali znam da je to pogrešno.

E vidiš, to smo ti mi Balkanci. Švajcarac (recimo) bi ga odmah prijavio (naravno sistemu koji funkcioniše, za razliku od ovog našeg , ne znam ni kako da ga nazovem), službe bi napravile situaciju i uhapsili bi ga (ako te pozove). Mi ovde to ne radimo i imamo problem.
Da se razumemo, ni ja nikog nikada nisam prijavio, valjda neko glupo vaspitanje jbmliga, ali znam da je to pogrešno.
Zanimljivo mi je citati sta sve pisete i u kojoj meri nam je zelja biti toliko pravedni a iskreno 99% od vas koji su konkurisali hteli bi licno poznavati nekog tamo Nikolu😄

Има ту и до прислушкивања и хаковања компјутерских система. Знају где сте "танки". Можда некоме ово звучи смешно али време ће показати.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja izgleda spadam u onih 1% 😅... Kad sam konkurisao odmah se interesovali jesam li "njihov" reku nisam gospodo.
Da, da, prica se da za svakog licno se raspitaju i interesuju da li je sa njima u istoj bandi i svima istima dele i kapom i sakom jer jedini je uslov proci na konkursu taj! 😄
Nije poenta s kim si i gde si nego znas li Nikolu ili ne!😄 ako sam bio dovoljno jasan!

Zanimljivo mi je citati sta sve pisete i u kojoj meri nam je zelja biti toliko pravedni a iskreno 99% od vas koji su konkurisali hteli bi licno poznavati nekog tamo Nikolu😄
Pa slusaj nisam ni pokusavao da nadjem vezu za konkurs. Ali verujem da ima ljudi koji preko veza i vezica prodju na svaki. Neka im. Nisam nikad nista dobio, i ako treba da jurim i mitim ni ne moram.
Ne kazem da sam svetac, ali nam je i tako kako nam je i zbog nas samih. Gledam da ja ne budem takav i tako vaspitavam dete.
Nije sve ni u parama i u velikim masinama i zemlji. Necu biti gladan i zedan.
Ali me cudi taj nivo prevare da glumis da pomognes ljudima za odredjeni procenat da namestis konkurs.
Radim u skoli nisam u zivotu uzeo flasu pica i kafu, a ne nesto vise. I muka mi je od toga generalno, jer znam kad se ide kod lekara sa sto kesa.

Jel se zna nešto za taj konkurs pokrajinski za mehanizaciju kad će izaći lista?
Ja konkurisao za špartač mada kako je ova godina okinula ne znam ni da'l da se nadam da prođem i plaćam plus što mislim da sam sa kukuruzom završio u nekom narednom periodu pa mi neće ni trebati 😁

Ako se prodje i odustane, jel idu neki penali? Ili za sledeci konkurs minus bodovi? Negde sam cuo nesto tako

Nazad
Vrh