Subvencija za mehanizaciju

U slucaju da se prolazi na pokrajinski jel placam ja odmah ceo iznos i posle mi vracaju ili pokrajina prvo uplacuje njihov deo i ja samo dodam koliko fali?
Prvo realizuješ investiciju u tek kad ti iz PSS odrade kontrolu iste tek onda pare ležu na račun

Ako nisi dosad kupio mašinu, mala je šansa da prođeš iznad crte...

Jedino ako si "ćaci"...onda ne reba ni šifra, ni dopuna..prolaziš 100%.... ;)
Ja nisam kupio masinu koja je predmet konkursa i nadam se da cu proci ako nema muljanja preterano. Trebalo bi da imam nekih 180-190 bodova koji su istiniti svi.
Odakle ti to da mora da se kupi? Jeste 10 bodova racun, predracun 0. Ali ima gomila ostalih bodova gde mozes da napravis razliku.
Npr 10 jer nisam nikad nista dobio od njih.

Jel dobio još neko rešenje za traktor?

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

Ja sam pisao Ministarstvu i dobio sam klasican odgovor da je obrada u toku i da uskoro ocekujem resenje, tako da, nista se nije promenilo.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk

Pa onda u čemu je problem sa našim rešenjima što nismo dobili... JJJ ti državu kad moraš i odbijenicu da čekaš 😂

Na resenje o odbijanju mozes da se zalis, a kad ga ne dobijes nemas na sta da se zalis pa im tako vise odgovara..

Evo sad sam zvao UAP, lepo sam se ismejao 😂
Rekoh imam predmet u radu stoji tako vec mesec dana, da li mozete da proverite u cemu je problem?
Kaze gospodja: "sigurno vam proveravaju dugovanja, sacekajte i dobicete resenje" 😂

Pa zar ne mogu ni inteligentniji odgovor da smisle od toga, proveravaju dugovanja mesec dana 😂
Pritom, prosle nedelje sam proverio, nemam dugovanja za poreze.

Moje mišljenje jeste da su verovatno ispucali planirana sredstva za traktore a pošto je bilo više zahteva moguće je da će promeniti taj konkurs i dodati sredstva , isto kao što je urađeno za priključnu mehanizaciju iz 2024.

Kod mene je konkretno problem sto znam da sam predao pre nekih koji su vec doterali traktor kuci a niko ne zna da mi kaze sta je problem sa zahtevom. Samo serendaju kao po obicaju a sigurno se zna zasto nije obradjen.

Moje mišljenje jeste da su verovatno ispucali planirana sredstva za traktore a pošto je bilo više zahteva moguće je da će promeniti taj konkurs i dodati sredstva , isto kao što je urađeno za priključnu mehanizaciju iz 2024.
Pa za mehanizaciju iz 2024 je ispalaćeno samo prva 2-3dana i tu su stali.... Sada su otprilike prešli posle 10-tog dana. A od 4-9dana su preskočili.... Drugari koji su predali oko 20-tog dana konkursa su dobili rešenja pre par dana..... A ovi što su predali 4-5 dan nisu dobili ništa. I dalje samo stoji da je zahtev primljen.... Ne ide se redom, pitanje je zašto.

To je već urađeno, dobili su resenja a stižu i traktori.
Isto tako i neki koji su prošli i dobili su rešenja za traktor, su ipak odustali od kupovine, jer je godina takva kakva je.

Nazad
Vrh