Subvencija za mehanizaciju

Ja sam jednom konkurisao pre 2 god.i tad odbili jer KAO nečitko popunjen zahtev.Ne pišem gadno nit lepo,može svako da pročita bez problema.Tad sam išao sa predračunom za navigaciju,a sad sa gotovinskim računom.pa ćemo da vidimo.Sutra skupljam sve na gomilu i predajem prekosutra

Otprilike svi što su uspeli da podnesu zahtev do 9.00h tog dana 😆
Nemoj to, podneo sam u 9:10 😂
Na pokrajni moze da se trazim uvd u bodovanje,po zakonu moraju da ti dopuste. Tako I ovde verovatno moze da se trazim neki uvid.i moraju da ti dopuste Tako da bi svako ko mislim da je ostecen,trebalo bi da tazi uvid,jer svako je dobio vreme u koje je predao,I Tako mora da postoji neki redosled.
Verovatno postoji redosled, pitanje je samo da li je neko stavljen na spisak pre nego sto je uopste krenula prijava preko epodsticaja :D
Razumem se malo u IT, sve te prijave se upisuju u neku bazu podataka najverovatnije i u nju je naravno moguce upisati i rucno podatke dok jos uvek ne postoji UI (User Interface - Korisnicki interfejs) preko koga se mogu uneti podaci.. Tako da moze postojati spisak podnetih prijava od 8:00 i ako je preko epodsticaja prijava krenula oko 8:30.. ;)

Nek bude samo broj gazdinstva na listi da svako zna za sebe gde se nalazi i tjt. Meni bi to bilo dovoljno ne interesuje me ko je ispred a ko iza to ce da se sazna vremenom 😂

Trenutno ne mogu da udjem na sajt pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede. Treba rodjaku da vidim kako funkcionise povrat sredstava za kupljenu navigaciju. Jel zna neko jel to moze sve elektronski da se upakuje, i preko eagrar-a podnese zahtev? I ako neko ima uslove za podnosenje zahteva, mozda da okaci ovde taj dokument.

Uh druže sve si izmešao.
Fond je institucija za sebe nemaš ti ništa tamoda tražiš, samo ako hoćeš kredit za nešto.
Ti ideš na sajt Pokrajinskog sekretarijata.
ovde na linku ti je konkurs ako je navigacije pretpostavljam da je ovaj koji ciljate.
Imaš pravilnik pročitaj i sve će ti biti jasno (bar se nadam)
Ako ti je nepoznato najbolje da ideš u neku agenciju da ti to odrade i poašlju na konkurs.
Imaš ih po NS koliko hoćeš.
Sa E agrarom nemaš sada ništa. Na E agrar ideš kad država propiše pravilnik za primarnu biljnu proizvodnju za 2025 g.
Ne možeš na pokrajinu i na republiku ili-ili.

jel ste slali postom ili preko agrosensa za pokrajinu?prosle nedelje nisam uspeo preko agrosensa,tog dana nije radio,pa sam poslao postom,dalje nisam proveravao daj je radio

Ok. Meni je on pomenuo taj prvi sajt, mozda je permutovao. Ja nisam nikad ni za sta konkurisao, pa nisam ni u toku gde se trazi za konkretan konkurs. Usao sam posle na sajt tog fonda, pa vidim da je sve kreditiranje, pa mi nije bilo jasno. Jel registracija na Biosens-u mora biti na njegov mejl? Jednostavnije mi je preko svog to da uradim, ako moze tako.
Hvala.

Najbolje da uđeš na njegov nalog ,nemojte komplikovati u slučaju da nešto treba šalju na registrovan email kroz e upravu..
Tebi je tehnički isto ,možeš ući na njegov nalog i raditi od tebe.

Nazad
Vrh