Subvencija za mehanizaciju

Ja sam jednom konkurisao pre 2 god.i tad odbili jer KAO nečitko popunjen zahtev.Ne pišem gadno nit lepo,može svako da pročita bez problema.Tad sam išao sa predračunom za navigaciju,a sad sa gotovinskim računom.pa ćemo da vidimo.Sutra skupljam sve na gomilu i predajem prekosutra

Otprilike svi što su uspeli da podnesu zahtev do 9.00h tog dana 😆
Nemoj to, podneo sam u 9:10 😂
Na pokrajni moze da se trazim uvd u bodovanje,po zakonu moraju da ti dopuste. Tako I ovde verovatno moze da se trazim neki uvid.i moraju da ti dopuste Tako da bi svako ko mislim da je ostecen,trebalo bi da tazi uvid,jer svako je dobio vreme u koje je predao,I Tako mora da postoji neki redosled.
Verovatno postoji redosled, pitanje je samo da li je neko stavljen na spisak pre nego sto je uopste krenula prijava preko epodsticaja :D
Razumem se malo u IT, sve te prijave se upisuju u neku bazu podataka najverovatnije i u nju je naravno moguce upisati i rucno podatke dok jos uvek ne postoji UI (User Interface - Korisnicki interfejs) preko koga se mogu uneti podaci.. Tako da moze postojati spisak podnetih prijava od 8:00 i ako je preko epodsticaja prijava krenula oko 8:30.. ;)

Nek bude samo broj gazdinstva na listi da svako zna za sebe gde se nalazi i tjt. Meni bi to bilo dovoljno ne interesuje me ko je ispred a ko iza to ce da se sazna vremenom 😂

Nazad
Vrh