kalman 58
Član
Mislim da se ipak gleda razvijenost opstina Alibunar ali i Plandiste.Oni su zacelje nase pokrajine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na pokrajni moze da se trazim uvd u bodovanje,po zakonu moraju da ti dopuste. Tako I ovde verovatno moze da se trazim neki uvid.i moraju da ti dopuste Tako da bi svako ko mislim da je ostecen,trebalo bi da tazi uvid,jer svako je dobio vreme u koje je predao,I Tako mora da postoji neki redosled.Juce sam dobio neki neproveren info da se zna i ko je prosao. Navodno 9 ljudi iz opstine Smederevska Palanka, 16 iz opstine Velika Plana (mozda nisam tacno zapamtio brojke)... Ja ne vidim nikakve promene na zahtevu u epodsticajima ali verovatno ce biti banana![]()
Kako bi onda na televizoru rekli da seljaci nisu siromašni čim je prijavljeno toliko hiljada za traktor.Malo je glupo sto ide po redosledu prijave... Banalno je onda da konkurs traje mesec dana.. Trebalo je da traje do 500prijava i fraj
Moguce po statistici ali u stvarnosto ove dve opstine su najgore i to duze vreme.Oni su bolji od nas jer blize su glavnom gradu a mi ni autobusa do tamo nemamoSamo je Opovo gore od nas,oni su devastirani.
I ja skupljam ovih dana da probam.Ja tek ovih dana skupljam papire da predam za navigaciju na pokrajnis
Mozes da trazis aliu ima caka de namestaju a to je odrzivost investicije i ona nosi puno bodova a to je slobodna procena zaposlenih u apvNa pokrajni moze da se trazim uvd u bodovanje,po zakonu moraju da ti dopuste. Tako I ovde verovatno moze da se trazim neki uvid.i moraju da ti dopuste Tako da bi svako ko mislim da je ostecen,trebalo bi da tazi uvid,jer svako je dobio vreme u koje je predao,I Tako mora da postoji neki redosled.
Jel ti isti onaj što ti radio i svetsku banku ili drugi?I ja skupljam ovih dana da probam.
Imam 200 bodova za pokrajnu, koliko ti imas? Ovaj sto mi radi papire kaze da su svi ispod bodova sto on radi papire. Koliko si ti onako nagrubo izracunao bodova?
Iznad republ.proseka.Sad sam računao,170 bodova.
Jedino što me znam za stepen razvijenosti opštine novi sad..
IstiJel ti isti onaj što ti radio i svetsku banku ili drugi?
Održivost je slobodna procena zaposlenih i ako slučajno fali jedan papir ode 30 bodova. Do sada je bilo 10.
Znam to sam sve prosao da ima ta caka I da rade kako hoce,Ali sam hteo da kazem da 90 POSTO ljudi neznam da moze da se trazim uvid u bodovanje. I ko zna koliko je tako izvisilo,ne treba se bas odmah predati,kad se vide rezultati,treba sve pokusati pa kako bude.Mozes da trazis aliu ima caka de namestaju a to je odrzivost investicije i ona nosi puno bodova a to je slobodna procena zaposlenih u apv
Prosle godine sa 150 bodova si vec prosao, a sa 145 vec nikakoSad sam računao,170 bodova.
Jedino što me znam za stepen razvijenosti opštine novi sad..