Subvencija za mehanizaciju

Da li i dalje postoji ono da supružnici ne mogu imati oboje gazdinstvo, ili je to ukinuto? Koliko me sećanje služi, mislim da toga više nema...
 
Da i ja napišem moj slučaj. 2017 u maju sam podneo zahtev po predračunu za plug, nisam tada znao kako to (ne) funkcioniše. Plug mi je trebao za tu jesen, računao sam da ću do tad dobiti odgovor i kupiti. Rešenje je stiglo godinu dana kasnije, da se odobrava pravo na povraćaj i rok od 90 dana da se kupi. Ja sam u medjuvremenu uzeo polovan plug. Nisam ništa odgovorio na to rešenje, a nisu posle ništa ni slali, da li mogu imati nekih problema zbog toga ne znam.
U to vreme se sećam da je i član Dukej konkurisao za špartač sa računom, jel ste dobili rešenje?
 
I ja to kazem. Na zenu sam otvorio gazdinstvo 09.2017. bas za ovakve stvari oni sad ogranicavaju sa datumom a nije koristila ni jednu investiciju. Mogu ja jos na 2 clana familije da otvorim nije problem, a sticice za 3god. jos jedan al cemu to!
 
Ala je ovo sa mladim ,novoregistrovanim gazdinstvima sargarepa na stapu,za sve one koji otvaraju na komsije,drugare-ice,kumice,itd,smestice neku patku ovi iz ministarstva svima koji sada otvaraju nova,ostaje da se vidi,zutu ili belu.

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока
 
Kolege da li neko ima proverenu informaciju da li na konkursu za mlade moze da se konkurise u isto vreme po osnovu biljne proizvodnje ( prskalica ) i po osnovu farme svinja ( prednji utovarivac)? Ili se mora opredeliti samo za jednu?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nazad
Vrh