milovan vrsac
Član
Ja nisam dobio povrat pdv evo sad ce godinu dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zlato proveri da nisi ti podneo predračun (zahtev) 24.aprila a ne 24.maja ?Ne! Predračun je poslat u maju pa je stigao odgovor polovinom augusta da im dostavim račun da mi je odobren zahtev,pa sam poslao račun,garanciju i otpremnicu 27 septembra pa je posle ponovo stiglo rešenje da je sve dostavljeno i da je odobreno! Inače kupljena je u Agrotrade Bački Jarak.
Izgleda druze da ja i ti nemamo vezu ili nismo u pravoj stranci.Kako ako se ide po redu ja i ti koji smo predali u aprilu jos ni resenje nismo dobili?Kazu idu redom.Cemu laganje?Ovo je cist primer lazi i tema za nekog novinara koji se bavi agro temama.Zasto ministar ne kaze sta je razlog tome?@zlato
Kazes predracun poslat 24. maja? Ja sam poslao predracun 26. aprila pa jos nikakav odgovor tj resenje nisam dobio.
I druga stvar, ti si prvo kupio prskalicu i poslao racun itd 27. septembra a tek pre 21 dan ti je stiglo resenje da ti je odobren povracaj? Ili kako?
Nisi ti druze nista kriv,drago nam je sto si dobio ali pitanje je za njih zasto preskacu resenja.Nisam član nijedne stranke!