Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jutros mi je stiglo resenja za isplatu podsticaja. Znaci, od datuma predavanja zahteva, preko prvog resenja, kupovine, novog zahteva za isplatu do resenja o isplati proslo je oko 6 meseci. Koliko ce proci dok se pare obru na racunu, videcemo.
Ti kao da ne živiš u ovoj državi.Ja se svima izvinjavam. Ali mi daj te neko obrazloženje. Jel tih ljudi ima toliko malo da ne mogu da obrade tako brzo sve vaše zahteve? Ili ih ima samo ih baš briga za brzinu nego kad urade. Ne znam šta sve treba oni da urade ako ste im dostavili svu dokumentaciju kako je navedeno u Uredbi ili čemu već. Ostaje ima samo provere neke u sistemu njihovom po ne znam kom osnovu verovatno. Ali ne traje to danima? Pa nisu valjda poslali poštom u tunguziju da tamo neko napiše nešto i sad treba da se vrati. U redu je da neko ko nije dostavio sva tražena dokumenta pa dok urade rešenje i to isto stigne vama kući pa dok vi to što su tražili izvadite i ponovo im dostavite. To razumem. Ali ovo da sve ima i da ga otegnu 6-8 meseci to ne razumem.
Ti si jos i srecnik sto si cekao ,,samo'' 6 meseci.Ima nas koji smo presisali 6 meseci i jos nas obradjuju.Cede nas polako,ki suvu drenovinu...Jutros mi je stiglo resenja za isplatu podsticaja. Znaci, od datuma predavanja zahteva, preko prvog resenja, kupovine, novog zahteva za isplatu do resenja o isplati proslo je oko 6 meseci. Koliko ce proci dok se pare obru na racunu, videcemo.
Nikola, a gde to pise, u Pravilniku? U resenju ne pise tako nesto.20 dana od dana kada si dobio resenje na kucnu adresu je rok, i dobices ga u tom roku. Ako ti ne legnu pare ni 20-i dan zovi odmah upravu za agrarna placanja. Ali lecice sigurno.