Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve mi je jasno ali jedino ne znam da li ja posto sam vec kupio mulcer u februaru imam pravo na povracaj od 40%.Po njima se realizacija -kupovina nije smela zapoceti pre uredbe.Da li sam dobro razumeo,zna li neko?Evo konacno uredbe za opremu i mehanizaciju u 2017. godini
http://subvencije.rs/vesti/pravilni...redjenje-primarne-poljoprivredne-proizvodnje/
Kad brže sve potvrde dobih_?Predao juce predracune i papire po ovoj uredbi za prikljucne masine. Za traktore vise ne primaju zahteve i ako jos traje javni poziv.
Nada poslednja umire.
Spremio sam papire jos ranije. Bas sam bio u niskom startu. Povadio papire po pravilniku od prosle godine. Cak je sada manje papira trebalo nego prosle godine. Otisao juce po firmama u Ns i Bg povadio predracune. I predao u 15h na pisarnici ministarstva.Kad brže sve potvrde dobih_?
Predaje se na pisarnici min. Poljoprivrede u Nemanjinoj. Naravno naznaci se na koverti ko salje i za koju meru se konkurise. Dobije se delovodni broj i to je to. Mada po uredbi meni se cini da su u boljoj poziciji oni koji su vec kupili masine,jer oni vec traze pare nazad. A ja sa predracunom cekam prvo odgovor pa te onda ako prodjem idem u realizaciju.Upravi za agrarna placanja