Subvencija za mehanizaciju

Ja sam prošao na tri gazdinstva na pokrajinskom...po 6 -put za 7 godina
Hvala im ...baš su korektni ,realni i stručni ...
Sve pohvale za SNS stranku (najbolja stranka)
Živeo predsednik
A posebno se zahvaljujem Tesla agencija na pravilnom i stručnom radu bez koje to nikada ne bi uspeo...!

Ja sam prošao na tri gazdinstva na pokrajinskom...po 6 -put za 7 godina
Hvala im ...baš su korektni ,realni i stručni ...
Sve pohvale za SNS stranku (najbolja stranka)
Živeo predsednik
A posebno se zahvaljujem Tesla agencija na pravilnom i stručnom radu bez koje to nikada ne bi uspeo...!
Nadam se da je ovo sarkazam, inače znam da ima nekih koji tako, a i bolje prolaze redovno na svim konkursima.

Nisam se dobro izrazio, gazdinstvo mi je u sistemu PDV-a pa sam priložio Fakture tj Račune. Podneo sam zahtev za dve priključne mašine.

Ja sam konkurisao na 50-40-10 za traktor, posle toga jednom na pokrajnu za prskalicu, jednom za plug, ove godine za drljacu, nikad nista nisam prosao. Konkurisao sam za prozore pvc za stan, nisam ni to prosao.
Moracu da menjam agenciju, ali u ovoj korumpiranoj drzavi mislim da nema spasa.

A u čemu je fazon sa ovim? Nit piše zasto ne ispunjava, nit ništa. Pa nismo maloumni da konkurišemo a da ne ispunjavamo uslove. More ljudi ima takvih.

Подносилац пријаве не испуњава услове за учешће на конкурсу прописане правилником о додели средстава

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
I ja sam jedan od tih u tom moru...Bas me zanima sta je razlog neispunjavanja...cekam resenje!

Plus isao na racun, navigacija kupljena proletos, sto znaci jos i plus bodova, kad ono kitica😄
Serem sa na njihov povracaj! Kupicu i dalje ono sto mislim da mi treba bez obzira na njihove usrane povracaje!

Plus isao na racun, navigacija kupljena proletos, sto znaci jos i plus bodova, kad ono kitica😄
Serem sa na njihov povracaj! Kupicu i dalje ono sto mislim da mi treba bez obzira na njihove usrane povracaje!
Isti slucaj i kod mog drugara kupio proletos navigaciju, clan zadruge i sakupio 140 bodova...

Može biti banalan razlog npr jedna parcela ima ugovor manje od 6 g.
Hm...kakav zajeb!...onda je to verovatno kod mene...jedan deo zakupa poljoprivrednog zemljista u drzavnoj svojini mi istice 2029 godine! Jel to znaci da sam OSUDJEN da ne mogu da ucestvujem na pokrajini jer mi drugi deo zemljista u drzavnoj svojini istice 2035 god!?

Može biti banalan razlog npr jedna parcela ima ugovor manje od 6 g.
Pa nije bas tako.

25. у случају када подносилац пријаве није власник катастарских парцела који су предмет инвестиције за коју се подноси захтев, неопходно је да на њима има право закупа, односно коришћења на основу уговора закљученог са закуподавцем физичким лицем или министарством надлежним за послове пољопривреде, на период закупа, односно коришћења који не може бити краћи од 31.12.2031. године. Више од 50 % површина које су у закупу и које су уписане у Регистар пољопривредних газдинстава не смеју бити у закупу краћем од наведеног рока,

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh