Peet
Član
Ako su znali ili imali na koja vrata da kucaju, bravo njima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to znači nemojte mnogo burgija ti da budemo mirni mi što smo se uhlebili po sistemu lipši magare do zelene trave .U novembru kreće republicki za mehanizaciju
Bolje da ne krece. Onaj od prosle godine krenuo pa se izgubio negde. Zastareo slucaj...U novembru kreće republicki za mehanizaciju
Samo kad ne boli guzaJa sam prošao na tri gazdinstva na pokrajinskom...po 6 -put za 7 godina
Hvala im ...baš su korektni ,realni i stručni ...
Sve pohvale za SNS stranku (najbolja stranka)
Živeo predsednik
A posebno se zahvaljujem Tesla agencija na pravilnom i stručnom radu bez koje to nikada ne bi uspeo...!
Nadam se da je ovo sarkazam, inače znam da ima nekih koji tako, a i bolje prolaze redovno na svim konkursima.Ja sam prošao na tri gazdinstva na pokrajinskom...po 6 -put za 7 godina
Hvala im ...baš su korektni ,realni i stručni ...
Sve pohvale za SNS stranku (najbolja stranka)
Živeo predsednik
A posebno se zahvaljujem Tesla agencija na pravilnom i stručnom radu bez koje to nikada ne bi uspeo...!
Da li kad konkuriste preko racuna, samo taj fiskalni racun prilozite ?I jasan imao gotovinski račun
I ja sam jedan od tih u tom moru...Bas me zanima sta je razlog neispunjavanja...cekam resenje!A u čemu je fazon sa ovim? Nit piše zasto ne ispunjava, nit ništa. Pa nismo maloumni da konkurišemo a da ne ispunjavamo uslove. More ljudi ima takvih.
Подносилац пријаве не испуњава услове за учешће на конкурсу прописане правилником о додели средстава
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Isti slucaj i kod mog drugara kupio proletos navigaciju, clan zadruge i sakupio 140 bodova...Plus isao na racun, navigacija kupljena proletos, sto znaci jos i plus bodova, kad ono kitica
Serem sa na njihov povracaj! Kupicu i dalje ono sto mislim da mi treba bez obzira na njihove usrane povracaje!
Hm...kakav zajeb!...onda je to verovatno kod mene...jedan deo zakupa poljoprivrednog zemljista u drzavnoj svojini mi istice 2029 godine! Jel to znaci da sam OSUDJEN da ne mogu da ucestvujem na pokrajini jer mi drugi deo zemljista u drzavnoj svojini istice 2035 god!?Može biti banalan razlog npr jedna parcela ima ugovor manje od 6 g.
Pa nije bas tako.Može biti banalan razlog npr jedna parcela ima ugovor manje od 6 g.