Subvencija za mehanizaciju

je l stiglo nekom rešenje za rapublički konkurs, što se podnosilo za traktore? čujem da je nekima u okolini stiglo (koji su predali dokumentaciju 17 dana posle mene(veza neka 100%)), ja sam predao prvog dana, još uvek ništa. drugar koji tamo nekog poznaje je zvao da proveri, kažu da sam 1400 i neki na listi, a koliko sam shvatio, para je bilo za oko 500 traktora, i to su naravno dobili oni sa vezom 8-)

ja sam predao prvi dan oko 14:30h.
ako sam 1400 i neki na listi, znači da dobijaju samo oni koji su podneli do npr 10h ili oni koji imaju vezu :)

Mislim da toliko nije predano prvi dan jer je bila prica o rang listi i bodovanju pa se nije zurilo sa predajom zašto bi inace konkurs trajao mesec dana ako je prvi dan predano toliko zahteva. Nije se spominjalo igra brzi prstiju ko prvi preda vec se govorilo o rang listi da su rekli ko pre preda pa ljudi bi spavali ispred poste.

nisam znao za priču o rang listi i bodovanju, i svakako se ništa nije bodovalo. trebalo bi da ide po redosledu podnošenja jer bodovanja nije bilo

Ja sam predao kolegi prvi dan u 9:11 on je dobio resenje,kupio traktor i podneo sam mu zahtev za isplatu subvencije.Nema vezu i nije ćaci 😃

Svi u neizvesnosti velikoj. Trebalo bi se uskoro znati, sa obzirom da je firma potpisala da u roku od 150. dana od dana kada je podneta prijava mora dostaviti traktor.

Nazad
Vrh