Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
50% za sledeću godinu.miroslav k je napisao(la):ja mislim da je gotovo za ovu godinu. a za sledecu videcemo sta ce objaviti.
boki je napisao(la):Da li je neko ove godine isao da trazi subvenciju sa predracunom? Ako jeste kako je dobio povracaj da li je dobio pare ili su mu umanjili cenu masine odmah u sartu? Da li se kredit moze isplatiti pre vremena? I da li se moze dati ucesce? Jel gazdinstvo moze biti otvoreno naprimer iduce godine i jel se moze odmah traziti subvencija ne treba da bude starije od recimo godinu dana? unapred sam zahvalan na odgovorima.
Nikola.KV je napisao(la):Koja je cena novog 549?
Polako ljudi......to je 50% na cenu bez PDV-a.Pa platis PDV.... jeste lep popust,ali nije 50%.bojcetic je napisao(la):Ako bude 50% subvencije, odlicna je kupovina bilo koji nov traktor!
mladen87 je napisao(la):ako povracaj bude 50% odmah ce prodavci i uvoznici traktora i mehanizacije podici cenu kao i ove godine!
paorpaor je napisao(la):Informacije iz Almexa, Vaita, IKR-a i Res Trade-a govore da ce subvencije biti 50 % i 40 %. Davace se i za kombajne.
Slazem se i pozdravljam ovo.......boki je napisao(la):Iz vasih usta u Bozije usi.