Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas dobio rešenje , predato 24 maja prošle godine...odbijeno zbog neizmerini poreskih obaveza, sve potvrde poslate odmah , a oni kontrolisali početkom jula ove godine kvarnjak do bola, zato ko nije dobio neka plaća svoje obaveze i unapred
Jesam u pdv-u , plaćam kvartalno, ...ali kad je slato izmirene sve obaveze i sve potvrde poslate, ...sve rokove su probili samim tim i njihove uredbe, ne znam na osnovu čega se oni drže....više od godine dana me zavlače sa planovima, više nikad neću konkurisati ni za šta ovo mi je treći put da sam odbijen, stvarno ne znam u koju ja grupu spadam poljoprivrednika!Jesi u pdv-u? Kako plaćaš obaveze,mesečno,kvartalno?
Kome .......ministarstvu,pa oni su doneli to rešenje neće valjda sami sebe pobijati..KADIJA TE TUŽI -KADIJA TI SUDIMožda bi trebalo da se žališ...
Jel si uz zahtev poslao i potvrdu o izmirenim obavezama ili si ostavio da pribave po službenoj dužnosti?Danas dobio rešenje , predato 24 maja prošle godine...odbijeno zbog neizmerini poreskih obaveza, sve potvrde poslate odmah , a oni kontrolisali početkom jula ove godine kvarnjak do bola, zato ko nije dobio neka plaća svoje obaveze i unapred
Evo da se pohvalim da su uplatili povraćaj za mehanizaciju po predračunu od prošle godine za prskalicu rasipač i navigaciju predato krajem aprila.Nikom ništa nisam dao niti je ko šta tražio od mene kao što neki pričaju.