Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim do 15 septembra...Do kog datuma mogu da se podnose zahtevi za povracaj?
Danas konacno stiglo resenje 14 meseci po predatom zahtevu , zahtev sa racunom.
Ja sam zvao juče i rekli su mi da će biti objavljena lista do kraja ove nedelje.Jel neko zna sta se desava sa pokrajinom za mlade ono?
Izasli su rezultati za mlade poljoprivrednike u pokrajini.
http://www.psp.vojvodina.gov.rs/upload/2018/Konkursi/Odluka - Mladi.pdf
Sa ovog spiska od 750-tak osoba ja poznajem 20 od kojih su 18 zene.Od njih 18 samo dve imaju veze sa poljoprivredom i od te dve jedna nije imala dovoljno bodova...Pa pitam jer neko može pomisliti na zapravo ne poznaje nikoga, nego priča napamet. Ne kažem da ja to mislim, i ja sumljam da je bilo nameštanja, dešava se dosta toga čudnog ovde u Srbiji.
Kao što sam rekao ništa loše nemislim, deluje mi kao da dosta ljudi zna poimenice za kriminalne aktivnosti, ali niko ne ide u policiju.
@ savopunck - znam za taj teoretski deo kako se stvari odvijaju, nemoraš da ponavljaš, osim ako može konkretno neko ime ko se to bavio kriminalnim akcijama. Cenim to.