Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je samo što nije svačiji hektar isti.....Zašto moj hektar vredi manje? zato što me je nevolja naterala da moram i u firmi da radim da bi preživeo? Ili zato što je moj Baaba bio siromašan pa nije imao da mi ostavi u nasledstvo 20-30 jutara pa da mogu samo od zemlje da živim? A i plate su takve da ni od njih nemož preživeti, inače misliš da bih se patio sa zemljom? Ja bih bio prvi koji bi dao zemlju u arendu da mogu od plate pristojno da živim......u cemu je tvoj problem?Pa subvencije se i daju po hektaru.
Na ovo pitanje jos uvek tezak odgovorNego, zna li se nesto o subvencijama, ovde ?
Problem je samo što nije svačiji hektar isti.....Zašto moj hektar vredi manje? zato što me je nevolja naterala da moram i u firmi da radim da bi preživeo? Ili zato što je moj Baaba bio siromašan pa nije imao da mi ostavi u nasledstvo 20-30 jutara pa da mogu samo od zemlje da živim? A i plate su takve da ni od njih nemož preživeti, inače misliš da bih se patio sa zemljom? Ja bih bio prvi koji bi dao zemlju u arendu da mogu od plate pristojno da živim......
Kako bih ja rado batalio posao kad bih imao uslove da zivim samo od zemlje! Nije skup zakup ali sa cime da obradjujem zemlju? Imam traktor, prikolicu, pilug, tanjiracu i drljacu i to sve starudije. I frezu. Sve ostalo oko zemlje moram da radim rucno (ponesto sto moze) i da placam sejanje, prskanje, vrsaj... I sa moje zemlje imam tek da ne kupujem da jedem a dal bih sta imao kad bih jos uzeo jos zemlje u zakup? I sto je najgore ne znam kako ce i koliko roditi i posto cu to prodati a decu moram raniti i skolovati!Pa onda okreni gazdi leđa i uzmi arende i radi zemlju i nekukaj,nikom nije zabranjeno
Kako bih ja rado batalio posao kad bih imao uslove da zivim samo od zemlje! Nije skup zakup ali sa cime da obradjujem zemlju? Imam traktor, prikolicu, pilug, tanjiracu i drljacu i to sve starudije. I frezu. Sve ostalo oko zemlje moram da radim rucno (ponesto sto moze) i da placam sejanje, prskanje, vrsaj... I sa moje zemlje imam tek da ne kupujem da jedem a dal bih sta imao kad bih jos uzeo jos zemlje u zakup? I sto je najgore ne znam kako ce i koliko roditi i posto cu to prodati a decu moram raniti i skolovati!
Diklofen svaka cast na postu.Ništa to druže nije u prazno.Svako je rekao onako kako vidi trenutnu situaciju iz tvog ugla.I pravo da ti kažem svako je u pravu.
Mozda da batalis ratarstvo i probas povrtarstvo? Sad je i situacija sa otkupom bolja nego pre par godina, a ne treba da imas 50 kj za toKako bih ja rado batalio posao kad bih imao uslove da zivim samo od zemlje! Nije skup zakup ali sa cime da obradjujem zemlju? Imam traktor, prikolicu, pilug, tanjiracu i drljacu i to sve starudije. I frezu. Sve ostalo oko zemlje moram da radim rucno (ponesto sto moze) i da placam sejanje, prskanje, vrsaj... I sa moje zemlje imam tek da ne kupujem da jedem a dal bih sta imao kad bih jos uzeo jos zemlje u zakup? I sto je najgore ne znam kako ce i koliko roditi i posto cu to prodati a decu moram raniti i skolovati!
Pa oni to i čitaju nebrini se ti za to.Imaju čak i svoje udbaše-nebih da imenujem zasada a vrlo verovatno da će se i sami razotkriti na ovom forumu.Kome je savest čista i treba da piše na ovom forumu ono što misli i da se neusteže po tim pitanjima.Meni lično nemože niko ni pod prozor da pljune jer mi je savest čista i zato i pišem ono što mislim.Pa valjda je ovo država demokradije..........Meni je muka kako neki prodaju postenje ovde na forumu. Ja sam reg, poljoprivrednik i ne zelim raditi nista drugo, neka zarade i drugi ljudi.
Zasto se,,,e? Ko takvima da veruje? Po ceo dan kucate poruke, prepirete se, ciganisete, dal' ce biti, kad ce biti uredba, subvencija bla, bla,,,,
A ovam bih oko iz glave izvadili coveku ako napise da ne treba isplatiti sub, ili dati svima.
Ovo da citaju oni ''gore'' davno bih napravili presek.