Kod nas u Vojvođanskoj banci imaju opcije da vam izveštaji o uplatama stižu na SMS poruku nakon svake uplate a ima i da od kuće proveravate stanje na računu preko VOB Home usluge.Obe opcije se naplaćuju na mesečnom nivou,nema ništa za dž.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni iz Procredit banke,poodavno stižu,a koristim i njihovo internet bankarstvo-sve račune plaćam od kuće,a i provizija je manja nego na virmaniz koje banke stize obavestenje da su ti pare na racunu, a da predhodno ne posaljes poruku?
U mom slučaju (tj. sve ide preko očevog računa) je to Intesa. Mada, tu ima jedna caka a to je da se dobija poruka da je novac legao ako imaš običan tekući račun dok u slučaju namenskog računa koji moraju imati svi registrovani poljoprivrednici, to nije slučaj pa moram proveravati on-line.iz koje banke stize obavestenje da su ti pare na racunu, a da predhodno ne posaljes poruku?
U mom slučaju (tj. sve ide preko očevog računa) je to Intesa. Mada, tu ima jedna caka a to je da se dobija poruka da je novac legao ako imaš običan tekući račun dok u slučaju namenskog računa koji moraju imati svi registrovani poljoprivrednici, to nije slučaj pa moram proveravati on-line.
Još je zanimljivo da namenski računi nemaju prava na platne kartice, što bi se reklo za seljaka nema ništa što običan građanin može.
Tako je bar u mojoj Intesi, kod nekih drugih banaka je možda drugačije.
Meni je sve uplaćeno,osim potsticaja za sejalicuja sam u komercijalnoj banci i za svaku uplatu mi odmah stize poruka na telefon, cena je cena poruke, to je sto se tice uplata od mleka, a planiram na prolece da promenim i da mi na ovaj racun lezu i pare od subvencija , a nije mi legao onaj drugi deo od nafte, jel ima jos neko da mu nije uplaceno ?
inace prvi deo legao odavno...
Da,ali taj racun ne mozes da prijavis upravi za javna placanja...
ja sam predao za subvencije oko 15.10 i jos nista
- - - - - - - - - -
jel neko predavao za subvencije posle 15.10. a da je vec dobio pare?okolina NS
Da,ali taj racun ne mozes da prijavis upravi za javna placanja...