grunt
Član
Znaci ima nas par,odlicno kad krecemo po
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...planiraju da uvedu osiguranje kao obavezu za subvencije...
Mozemo mi u p....m...
To nam je zato sto nismo organizovani, a i kada nas zastupaju razni ljudi i udruzenja, oni se brzo prodaju za licne interese, sto je stara prica siromasnih drustava.
Neka nam uzmu subvencije, i neka im bude na zdravlje. Bice nama dobro i bez njihove subvencije, ja bih voleo da se samo drze podalje od nas.
Postovane kolege,
Pokusavamo da reformisemo udruzenje poljoprivrednih inzinjera i tehnicara Srbije, ali i oni koji zele da se prikljuce toj grupaciji su dobrodosli. Cilj ce biti zajednicki nastup i zastita interesa srpske poljoprivrede. Naime udruzenje bi imalo Opstinskog predstavnika ali i regionalnog koga bi izabrali Opstinski predstavnici. Sve u svemu pokusavmo da uspostavimo jedinstven nastup na teroitoriji cele Srbije a ako budemo uspeli sigurno nece biti tolikog poigravanja sa svima nama.
Poglavico, i ja sam sa tobom. Cak sam i zagovarao ukidanje prvo subvencija a onda i ministarstva, pa onda da pravimo novo ministarstvo.A kad je opičeni Krlemrle srao o pozadini proletošnjih predizbornih protesta, tj. idejnim vođama istih, onda Krlemrle lud i štrajkbreher..