Zakljucak je da nacina i metoda ima dosta da se odredjene stvari dovedu u red.Pitanje je samo da li ima volje da se ovakvo stanje uredi.
Tačno ali je najveći problem što su to baš njihovi glasačiAli bolje nismo zaslužili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zakljucak je da nacina i metoda ima dosta da se odredjene stvari dovedu u red.Pitanje je samo da li ima volje da se ovakvo stanje uredi.
. To je već posebna priča.Naviknite se na tako nesto,zivim u pogranicnom delu gde su ljudi i dve decenije godina posle "izbeglice" i dalje zive od kojekakvih pomoci i to ne bas malih.
Ja sam skoro popizdeo kada sam u posti na salteru placao troskove, a na susednom placa baja sav u firmiranoj garderobi, a racun za obdaniste 1000,00 dinara, a MOJ 8 puta VECI. .
Apsolutno se slazem sa tobom, ja sam 10puta bolje ziveo dok nije bilo subvencija, tudje necu svoje nedam ! Hocu da svoj rad naplatim onoliko koliko vredi, a ne da budem na gubitku i da ceo zivot presipam iz supljeg u prazno ! Ja konkretno se bavim stocarstvom i ratarstvom, tovim svinje i bikove . Ja ne mogu moje proizvode da naplatim "ko svetog petra kajganu" zato sto ako ja povecam cenu za 1din/kg mesar ce da na taj moj 1din da poveca 40din/kg, a gospoda iz grada nece tog mesara psovati i proklinjati vec mene. Onda se nadje neki gospodin iz vlade koji donese neke mere pa meni smanji cenu 4din/kg a mesaru 10din/kg i opet je seljak kriv. Znaci necu subvenciju , ocu da zivim od svog rada ! Ali sad kako stvari stoje ne moze bez subvencija da se opstane !Ja volim svoju drzavu,platicu joj i dati sve,pa i zivot,al mrzim lopove koji je vode,zato vam lepo kazem batalite se subvencija,use i u svoje kljuse,al kad dodju da kupe naplacujte ko svetom Petru kajganu,nema nam druge.