Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto sam uradio, nisam čuo ni reč.Čim sam ga video na tv-u odmah sam prebacio na drugi program,neću da me i danas nervira
Dao nam Bog glavu i plodnu zemlju da je radimo i obradjujemo a ne ko VI da je zaparlozite i sednete pod sljivu i cekate da vam sljiva padne u sake!!!I usput nam jos ubacite kojeg vaseg ministrica da nas otambura zarad ravnopravne raspodele!!!Al sam vas dirnuo u zenicu! Istina je surova i zna da boli. Odakle vam stotine hektara i mašinerija to neće niko da kaže. Kad imate pare i tako galantno plaćate radnike koji će vam moj subvencija. J.bo državu kojoj se Čanak i Kostreš pitaju. Znam da nam eu neće doneti ništa al kad uvedu evropske zakone neznam dal će te se kurčiti(bezobrazno preteran ponos) kao sad.
ma infiltriro se nevidis!! seo za kompjuter pa nam prodaje m... za bubrege!!nemogu a da se ne nasmejem onome' Od kad sam na forumu nisam cuo nista pametnije'
jel ti to nabijas poruke iz nekog nama nepoznatog razloga ili vec neznam ni sta pokusavas
Sva sreca pa se TI NEPITAS NISTA!Dva petrovica za ovu poljoprivredu bi bila jako puno.mislim da si se kao i nas ministar najeo nekih travki pobrljavki pa lupas ovde po forumu ko maksim po diviziji.s koje si ti covece kruske pao pa si pobrko sve loncice?il si dobro placen od ovih zutih da sedis pred kompjuterom i siris njinu propagandu!Znaci to ispadne ovako vidla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.ILI ako mogu hrvati mogu i srbi znaci onda moze i albanija ...i obala slonovace.Ne lupaj.Ti mislis da ako si ti dobio za traktor da su svi dobili.
Ja tebi nebi dao nista jer si dobio par hiljada evra za traktor i to ti je za par godina,a posto su mene odbili treba meni da daju.A I TEBI NE TREBA TI RADIS DOSTA DRZAVNE ZEMLJI IMAS TI NE SEKIRAM SE JA ZA TEBE TI BI PREKO LEBA POGACE
Mom komsiji pasa je poslanik u skupstini i znam da mu plata preko 200 000din 100% a to je malo vise od 6000kg kukuruza 6000x20din je 120 000din puna cena tako da je plata malo veca neznam odakle tebi informacija ali nije tacna ko ti je rekao bilo ga je sramota da ti prizna pa direktori imaju platu od 120 000 znaci nisu sigurno jednaki sa poslanicima samo seljaci nemaju nista!!!Paraćinac ,poslanička plata 6000 kg kukuruza,provereno.
Kukulale ja sam za tvoj predlog .Hajde na ovaj dan da se složimo jedanput oko nekih stvari.
1.Ovakav vid subvencionisanja nikom ne odgovara i nema potrebe da se iznosi kako malima ovo odgovara.
2.Hobisti su ovim uredbama samo dobili više nago zadnjih godina i to je sve.
3.Kolektivno se ne prijavljivati za subvencije po kilogramu (ako se u ovome ne slčožimo onda neka nam je Bog u pomoći=
4. !7000 po ha sigurno nećemo dobiti jer nema odakle i mora se naći rezervna varijanta.(dajte predloge a da budu realni s obzirom na novonastalu situaciju)
-moj predlog je da daju još bar 10000 po ha