kockasalascenej
Član
Ako moze informacija gde ste podigli bonove meni su rekli da ce mi javiti gde da podignem jer su i vama tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Minđušar,da nisi pogrešio 87 žuti?
pazi ovo, kod mene gazdinstvo na suprugu,radi PIO,pa mi reče savetodavac, da ona mora da preuzme bonove ili da imam punomoć, obzirom da je ona otišla malo do inostranstva, tako da od toga neće biti ništa izgleda a oko preuzimanja još neznamo, kod nas bonova zasad nema.Jel mora na koga je prijavljeno gazdinstvo da ide za gorivo ili moze bilo ko??????????
Ja da imamvisak bonova nebi ih dao ispod 70 dinara a i platiobiih 70 dinara da mi neko nudi , ja sam realan covek ne ko neki ovde da se rugaju narodu a njih da vinu u nebesa kako su oni VVeeeliki poljoprivrednici i kakobi oni kupovali po 30-40 din pa radije bih bacio (da ih imam viska ) nego da me neko podcenjuje .
Znaci 70din ponuda od mene .
Jesteli sigurni u pravom smislu te reci kojuste upotrebili .Rale to tvoje se zove pohlepnost-prokletstvo,bolje i dinar da dobijem nego da bacim + nekom cu uciniti uslugu.
a zasto bi ih neko kupovao od vas kad ima da se kupi loz ulje?
to se zove PATRIOTIZAM, da zna buljavi za tebe uzeo bi te za pomocnika iliti savetnikaŠto nisi odmah rekao ja bih ti nabavio za DŽABE.Imao sam pravo na 2600litara ,a ja pisao i uzeo samo 1800litara.
Gorane u koji auto konkretno sipas loz? Samo da ne krene da podriguje i da se iskasljava taj od ispod haube!loz ulje sipam i u euro 3 i euro4 vozila
tesko da ce ti neko dati pare ili laktofriz
nego nisi odgovorio za cega ce ti lepak
loz ulje sipam i u euro 3 i euro4 vozila
tesko da ce ti neko dati pare ili laktofriz
nego nisi odgovorio za cega ce ti lepak