Subvencija poljoprivredi za 2011 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova tema postaje kao ispovedaonica,iz svakog polako pocinju da izbijaju skrivene strasti i egoisticki stav tipa ja pa jedno 50 mesta prazno i onda svi ostali...

I opet da kazem jeb* paora koji radi 100ha i ne moze da zivi i malo mu,zauzme zemljista da bi 4 prosecne porodice mogle lepo da zive,a on jedan ne moze.

Da egoizam izbija, to stoji.
Ali da prosecna troclana porodica LEPO zivi 12 meseci sa 25 ha, nazalost...tesko.
I povrce je ove godine islo budzasto.

Ova tema postaje kao ispovedaonica,iz svakog polako pocinju da izbijaju skrivene strasti i egoisticki stav tipa ja pa jedno 50 mesta prazno i onda svi ostali...

I opet da kazem jeb* paora koji radi 100ha i ne moze da zivi i malo mu,zauzme zemljista da bi 4 prosecne porodice mogle lepo da zive,a on jedan ne moze.

NA-svaka ti dala.

Nema svaka mi dala samo realno,to se po meni zove rmbadzija-nesposobnjakovic raditi 200kj+usluge godinama a ne kupiti neki dobar traktor nego raditi sa nekad domacim traktorima i svake godine ga cepati na pola zbog razbezalih zeceva...
To se zove sajber kurajber na tastaturi gazda,a uzivo ...

Školarac,kad dođeš na moje žile,pitaću te

Ja i sa tim završavam poslove na vreme,nisam megaloman i nepatim da kupujem nešto što sebi nemogu priuštiti

Nemam ja sta da dolazim na tvoje ili necije druge zile.
Imam tek 20godina i moje vreme tek dolazi,pa gledam kako da se spremim za moje vreme a ovde ima dosta pacijenata cijim putem NECU poci.

Subvencije i podsticaj osiguranja useva po ha ostaju zasigurno u 2012 kao i Pio. Info iz privatnog izvora,tako da korisnici istih mogu da zasad samo planiraju kako najbolje da ih potroše da kad legnu te silne pare nemaju problem kako da ih potroše.:ideja:

:haha:Zrenjaninac jel to znači da nećemo u 2012 na blokade ? :osmeh: Daj bože da bude tako kao što si čuo i napisao :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh