adamov zoran
Član
dok ne dobijem 2011 ne verujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to bas tako , veliki se bore za svako parce zemlje , pa preplate kirije , onda udju u dugovanja za repromaterijal i kredite za mehanizaciju jer postojecom nemogu da postignu da urade , A rate i vreme do zetve ide , jos sparaju na svakom detalju i onda dodju na isto kao i onaj koji radi 25h .Ova tema postaje kao ispovedaonica,iz svakog polako pocinju da izbijaju skrivene strasti i egoisticki stav tipa ja pa jedno 50 mesta prazno i onda svi ostali...
I opet da kazem jeb* paora koji radi 100ha i ne moze da zivi i malo mu,zauzme zemljista da bi 4 prosecne porodice mogle lepo da zive,a on jedan ne moze.
5 oktobra nisam ucestvovao , a na prestojeci 5 oktobar cu prisustvovati zbograle 83 pa to je valda kapitalizam i trzisna privreda dok jednom ne smrkne drugom ne svane pa nema zemlje da bi svako mogao imati stotine i vise hektara neko moze da zivi na ulicu a neko moze da ima pola srbije kako kome zapadne ovo je donela vlast 5 oktobra
Ne iz opstine su primali , imam 1 ugovor overen u opstini vazi vec 3 godineKako rece Rale83 kod nas(Pozarevac) niko u ekspozituri trezora nije hteo da primi ugovore iz mesnih kancelarija ili opstine,samo od suda overeno.I zto hvala Duski jer nas je spasila mogucih posledica.Sto se tice naredne godine mislim da nece biti ista kao ova jer ce se promeniti vlast a nova moze biti bolja ili gora ali ovakva nikako.
Jedno izvinjenje dok večeras ne proverim tačnost gde su overili ugovore dali u Mesnoj kancelariji ili Mesnoj zajednici jer to nije isto kako je rekao PAORPAOR brakovi bi bili nevažeći verovatno da su ugovore overili u Mesnoj zajednici, pa iako jesu kako su ti ugovori mogli proći prilikom registracije kako tada nije uočeno na ovaj problem, uglavnom javiću kada 100% budem siguran.
A jesu li oni dobili potvrdu da ispunjavaju uslove za dobijanje subvencija?