Subvencija poljoprivredi za 2011 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja mislio ti se zezas kad si napisao da ces da kupis atomizer i jos predas dokumentaciju. Zadivljen sam tvojim optimizmom.

Danas zvao pola srbije od uvoznika do dilera i niko nema na stanju ni jedan jedini agromehanikin atomizer od 500 l sa 3 rezervoara (za hemiju,ispiranje i pranje ruku). Znači da je za mene rok do 5 decembra uzaludan,ništa od subvencije.
E zemljo Srbija i ti si neka sila u poljoprivreda.

Da li si ti siguran da taj atomizer ulazi u konkurs? Pa sve i da ga ima negde na stanju i da prikupiš svu potrebnu dokumentaciju? Ja nešto nisam skontao... osim ako nisi povrtar... izvinjavam se.

Zašto bih se zezao,pa kupujem kad mogu za malo para da amortizujem mašinu!
Imam atomizer kupljen pre 2 godine 900 eura, nov,moravin dobio povraćaj 40% bez pdv-a. Taj što hoću košta oko 1950 eura sa PDVom.
Sad sam u PDV-u pa me izaće sa dobijenom subvencijom oko 840 eura .Stari da prodam za pola cene evo ga novi i puno bolji za 400 evopljana.
Lepa prilika samo krato traje.

Da li si ti siguran da taj atomizer ulazi u konkurs? Pa sve i da ga ima negde na stanju i da prikupiš svu potrebnu dokumentaciju? Ja nešto nisam skontao... osim ako nisi povrtar... izvinjavam se.
Siguran sam,šta da prikupljam moram da ga kupim da bi dobio i otpremnicu,lako ga je kupiti tj uplatiti,popunim zahtev,izvadim da sam izmirio porez sve to uradim za 2 sata i pošaljem poštom.
Uopšte ne razumem što je toliko komplikovano.Meni je najveći problem OTPREMNICA:ppozdrav:

OK, nisam znao da se povrtarstvom ili voćarstvom baviš, pa sam mislio da nemaš uopšte prava...

Pa zar na tržištu nema ni jednog drugog atomizera koji je na lagaru? Nađi bilo koji, koji ti malo manje odgovara od agromehanikinog....

1,2,5 i 6 sa tvoh spiska još ,milurovića,koji ima agromeh. i još neke druge proizvođače.
Ostalo da će agrotrade zvati sve diler i javiti do 14 sati,međutim ništa.

---------- Poruka napisana u 21:33 ---------- Prethodna poruka je at 21:32 ----------

OK, nisam znao da se povrtarstvom ili voćarstvom baviš, pa sam mislio da nemaš uopšte prava...

Pa zar na tržištu nema ni jednog drugog atomizera koji je na lagaru? Nađi bilo koji, koji ti malo manje odgovara od agromehanikinog....
Da imam registrovano 1,25 ha pod voćem. Našao sam neke drugu. Jedni su katastrofa a drugi su previše dobri (skupi).

1,2,5 i 6 sa tvoh spiska još ,milurovića,koji ima agromeh. i još neke druge proizvođače.
Ostalo da će agrotrade zvati sve diler i javiti do 14 sati,međutim ništa.

---------- Poruka napisana u 21:33 ---------- Prethodna poruka je at 21:32 ----------

Da imam registrovano 1,25 ha pod voćem. Našao sam neke drugu. Jedni su katastrofa a drugi su previše dobri (skupi).
Probaj u Umcarima evo ti broj 011 8541 013 srecno.

I da mi stigne bilo kakva kazna sigurno je neću platiti.Idemo na sud pa ćemo videti što me kažnjavaju.Na kraju ipak i ja mogu njih da tužim bez ikakvog razmišljanja.Meni je uskraćeno pravo kretanja.

Pa diklofen u tome je kvaka , ja čekam i nama iz Lokava da stignu kazne pa da svi zajedno tužimo državu za ograničavanje kretanja ko da smo u rezervatu!!
Za sad nema ni jedna ,dva puta su nas slikali.
Veliki šljam ovaj naš crveni ministar policije do pre par godina rušio sistem i kleo se u Gazimestan a danas kažnjava poljoprivrednike za ometanje beograđana i njihove slobode kretanja.

Slažem se Talijanu da ministar policije nije koznašta tojest nikakav, ali od našek ministra Poljoprivrede nema gorek, od ovog gori nemože doći :haha: ::samo bes::

Po onome što je direktor za javna plaćanja izjavio, ispade da su poslednje uplate za ovu godinu izvršene, i to oko 15.11.

Mada bilo bi lepo da se neko javi...

P.S. nisu još svi ni koji su predali 1.9. dobili pare...

Po onome što je direktor za javna plaćanja izjavio, ispade da su poslednje uplate za ovu godinu izvršene, i to oko 15.11.

Mada bilo bi lepo da se neko javi...

P.S. nisu još svi ni koji su predali 1.9. dobili pare...

@mcbaycow
na zalost ja sam jedan od tih koji je predao 01.09.2011. i imam 40ha registrovanih , a do danas ni dinara..... :pPPPPP

Treba proveriti da li su uplate legle oko 15. dec., ako nisu, biće uplaćene tek iduće godine...
Upravo dolazim sa sastanka asocijacije, nisu informisani kada će biti isplaćeni septembraši....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh