Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je u tome sto menjeju uslove. Do ovih godina izmedju ostalog, uslov je bio da je izmiren doprinos za PIO za prethodnu godinu. A ove godine je taj uslov menjan dva (ili vise) puta.. Tako da sam ja na kraju isplatio i PIO i zdravstveno za celu 2011.g. (unapred ) za svaki slucaj. E sad to mozda nece biti dobro za narednu godinu .Čitajući sve ove postove ipak mi se čini da je dobro što sam poranio i predao prvog dana predaje.U čemu je bio problem kad ste čekali septembar za predaju?
Problem je u tome sto menjeju uslove. Do ovih godina izmedju ostalog, uslov je bio da je izmiren doprinos za PIO za prethodnu godinu. A ove godine je taj uslov menjan dva (ili vise) puta.. Tako da sam ja na kraju isplatio i PIO i zdravstveno za celu 2011.g. (unapred ) za svaki slucaj. E sad to mozda nece biti dobro za narednu godinu .
Citat iz uredbe:"као и да је од 14. августа 2010. године до 19. августа 2011. године платило 42.818 динара по основу доприноса за пензијско и инвалидско осигурање пољопривредника."
Ali ja nameravam da pocetkom 2012.g. isplatim PIO za celu 2012.g. , pa cemo videti sta ce biti
@mcbaycow
Neka vreme stane,al' nemoj da vama i kumu ne isplate subvencije!
Propali bi nacisto.
Ja sam sa mojim traktorom bio,gde ste vi bili u to ne zalazim,al'znam da ovde prste kazne nama,a vi ste se izvukli!@mcbaycow
Nemoj tako Sale,gospodin Kish nam je dao punu podrsku od kuce za vreme protesta!![]()
Pa sam opet izvisio za subvencije jer nisam u pio,al'sam se snasao i ne kukam kao ovde neki prozvani!
jel ovo 100% sigurno , nemoj da me plasis...U redu.
Dakle ko je dobio sada ovih dana subvencije, dobio je. Ostali i oni do 30h i svi ostali od30h do100h će pare dobiti ako bog da iduće godine.
prijatelji ima li ko slican problem ili ga je imao i resio da ako mogu i ja dobijem od ove drzave nesto a da se ne prolije tone znojaPozdrav svima imam jedan problem u vezi subvencije drzave za zemlju naime,radi se o tome da posedujem oko 7ha za koje je deda(pravi vlasnik),uredno izvadio posedovane listove za sve parcele ali nikako da ostvari pravo na 14000 din pomoci ili subvencije,inace je deda poljoprivredni penzioner vec vise godina,obracao se na vise mesta ali nigde nije dobio nikakav odgovor sem da sredstva mogu da dobiju samo komercijalna gazdinstva uz to,deda ima uredno prijavljeno poljop. gazdinstvo svake godine inace da stvar bude jos cudnija u celom selu APSOLUTNO NIKO nije dobio ni dinara od obecane pomoci,takodje visde ne razumem sta su komercijalna a sta nekomercijalna gazdinstva i sta je potrebno da se uradi nebi li uspeo nekako da dobijemo ovu subvenciju a inace unazad 2 godine takodje nismo dobili nista,rec je o LEVACKOM kraju opstina Rekovac,hvala unapred svim na bilo kom odgovoru koji je od pomoci
hvala puno ovo mi je bas dosta pomoglo a i resilo dilemu u neku rukuNosilac gazdinstva penzioner ili lice koje plaća PIO doprinos po drugom osnovu (obavlja drugu delatnost) to gazdinstvo je nekomercijalno i naravno osim akcize za gorivo nemože ništa drugo ostvariti