Ako se sad ukinu proizvodjačima neće biti bolje. Cena arende se neće smanjiti, a cena proizvoda se neće povećati.Ja dobijam i to ne bas malu kolicinu subvencija i pored toga mislim da one nisu nista dobro donele. Moje misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se sad ukinu proizvodjačima neće biti bolje. Cena arende se neće smanjiti, a cena proizvoda se neće povećati.Ja dobijam i to ne bas malu kolicinu subvencija i pored toga mislim da one nisu nista dobro donele. Moje misljenje.
drzavi ako bilo sta treba jeftinije uvesce ako trebaju pare izvesce bas je briga za cene kod nas...
...ekononije je mnogo slozena nauka da bi je tako prsto razni na forumu uproscavali i svodili na par inputa. Nazalost masi je tesko neke stavi objasniti![]()
Nije problem ni da bude 30ec litra mleka,mi unistimo nase govedarstvo a Svabo podigne cenu na 1.3e i sta onda?? Kuku majko,e to je problem i dok neki to ne shvate nikad necemo ni koraka mrdnuti dalje.
Ja mislim da je bolje da se ukinu subvencije ali da se proizvodjacima daje repromaterijal za proizvodnju ciju bi vrednost proizvodjac vratio kroz proizvod...
Znaci drzava ili neko drugo pravno lice ulozi seme djubre naftu i dr. a poljoprivrednik svoj rad, uslugu koriscenja zemlje, i brigu oko useva, a onda taj partner otkupi po trzisnoj vrednosti proizvode odbije svoje troskove ulaganja (cena dogovorena u startu) i tako namiri svak svoj trosak. Time bi poljoprivrednik imao i trziste a ovaj siguran proizvod