Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman dobro, Na 1. slici nevalja sto je ventilator manji od grejaca.janez je napisao(la):moja još nije završena (fali mi grijać).
МИЛАН je napisao(la):Да ли је неко пробао у замрзивач стојећи да убаци полице од жице за сушење, а доле мали вентилатор, грејач и термостат ? Ја озбиљно размишљам да то урадим од неког старог расходованог замрзивача. Може да буде и лежећи само га усправиш.
Mala jeftina i za svoje potrebe sušara. Znači za početak neka ideja. Naravno besplatnaAlexxx je napisao(la):Veliki pozdrav od mene, tek sad sam se uključio i video šta Vas muči.
Po pitanju sušara mogu puno da vam pomognem jer projektujem i proizvodim sušare malih i velikih kapaciteta, klasične, solarne, kakve god Vas interesuju.
Дај да видимо слике шта нудиш од малих капацитета и соларне и класичне. Или нам помози или нам продај.Alexxx je napisao(la):Veliki pozdrav od mene, tek sad sam se uključio i video šta Vas muči.
Po pitanju sušara mogu puno da vam pomognem jer projektujem i proizvodim sušare malih i velikih kapaciteta, klasične, solarne, kakve god Vas interesuju.