tesla
Član
Ako je neko manipulisao vremenom, nebi me čudilo da su to ovi isti iz vlade i naručili (mislim ovu sušu), tako da od pomoći nema ništa, samo puna usta reklame u medijima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја отишо пре 15 дана у ОО странке и обећали помоћ за све чланове који имају регистровано домаћинство. Јуче уплатитли по 11.200,00 по хектару и обећали да неће бити пореза и одводњавања за 2017. Ко је већ платио преноси се на наредну. Такође ће следеће године дати по 100 холандеза по хектау бесплатно а у току бербе ће 2 дана организовати чланове за бесплатну помоћ.Glupo je i nadati se da ce nam izaci u susret u nekom pozitivnom smislu
kakve veze ima drzava sa kreditom zato postoji na svakom kreditu hipoteka ,,,to ispada nije rodilo pa sad da nam placaju racune za telefon moze i struju ,komunalije, itd itd,,a da zarade ove god nema toje tacno al nesekiraj se ako su nasi preci preziveli dok je bilo mnogo teze prezivecemo i miA sta je sa kreditima, niko to ne spominje, ako niste imali zarade kako ce te vracati kredite, po meni to je glavni problem, sve ostalo se moze prevazici, a niko to ne spominje ili krijete ko zmija noge ili vas sramota, a drzava i banke nista ne cine po tom pitanju .....zasad
neksi ti meni ziv i zdrav o radnicima i neradnicima ima druga temaSta je bilo teze moj deda je znao ako veze 4 teleta da ce od tih bikova dogodine kupiti to to i to a sad neznas ni dal ce za koncentrat biti. Kakve veze ima u ostalim drzavama? Ako je tebi dobro ti cuti i pusti da te neko pravi neradnikom ili to i jesi pa ti ne smeta.