Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trenutno sam na letovanju u Istri, juce bilo naoblacenje....trebao si da vidis te oblake..., ja u mojih 50-tak godina jos nisam video takve oblake i potpuno sam siguran da ti oblaci nisu nastali prirodnim silama iliti strujanjima.Da bi bilo ozbiljno moraju biti dokazi. Gdje su dokazi za "namještanje" vremenskih prilika ? )pitanje je onako , jer znam da nema dokaza.
Ja sam potpuno siguran da Rusi to rade, kao što prave haos svuda u svetuDa bi bilo ozbiljno moraju biti dokazi. Gdje su dokazi za "namještanje" vremenskih prilika ? )pitanje je onako , jer znam da nema dokaza.
tamo je uvek susa i tifoni rade od pocetka prolecaNa HTV1 su govorili o susi i pozarima koji haraju u Italiji, kazu italijani ovakvu susu nisu imali unazad 200 godina...
Hajde obavestavaj ljude ovde o tome sta ste postigli. I mi u Zr opstini trebali bi bilo sta pokusati. Obrenovac kada je bilo poplava,ljudi dobili barem seme da zasnuju novu proizvodnjuKod nas su iz opstine poceli da salju papire,,Pise gore Susa2017,i dole da se pise setvena struktura,,.
Kod nas su iz opstine poceli da salju papire,,Pise gore Susa2017,i dole da se pise setvena struktura,,.
Oni nisu u stanju da reše problem sa vodovodom od maja meseca,a sad ce problem sa sušom resiti.Kod nas su iz opstine poceli da salju papire,,Pise gore Susa2017,i dole da se pise setvena struktura,,.