Strništa i rad na njima

Spremas za gruber? Ili radi reda tanjiras 😀

Ja bih rekao da je ovo "zimska brazda"?
Čini se već tanjirano?

Jesi probao samo gruber bez tanjirace i da se ostavi tako za prolece?

Tanjiram da isprovociram korove i samorast ako ima. Plus žetveni ostaci se umešaju i bude bolja razgradnja. Ne prave put po njivi ako je nešto radjeno... I tako... Ima dosta razloga za tanjiranje posle žetve...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nije zimska. Ovde konkretno će ići ponovo pšenica. A ostslo ide još jedno tanjiranje za "zimsku brazdu"..

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Jel bilo nekih problema zadnje 2,3 god od kad su rekli da sledi kazna za paljenje i pasivan status? Ako je neko palio...

Ја гледам Кулски и Липарски атар горе добрано и то неке веће површине горе јер видим из свог дворишта. Вероватно неко силан и подобан може да пали,ја када би упалио мене би одмах казнили.

I kod nas se pali naveliko. Nema to ko da kazni.
Da je malo komotnija situacija u drzavi verovatno bi kaznjavali, ovako...

Nisam palio zadnji 10 godina dva do tri prelaza tanjiracom ne vidi se kukurzovina, smatram da treba kaznjavati narocito ko zapali i pobegne ovamo svi u glas da treba da se postuje zakon a mi prvi ga krsimo mislim da je vreme da mi sami prijavljujemo ko pali i ne samo to sve ostalo od izvlacenja zemlje na nasut put a i na asvalt pa do paljenja kradje itd jedino tako bi se doveli u red

Prvi ne poštuju oni koji donose te zakone pa kako onda ljudi da ih slede?
Šibica je iz raja izašla po pitanju mnogih stvari.

Ja gledam kukuruze koje nisu vrsene jer nije bilo roda i nije se isplatilo ni za kombajn.
Tu je jedino resenje sibica ko nema neke bolje tanjirace.
Pogotovo ako se seje psenics,jecam na istu parcelu.

Nazad
Vrh