sinisa1979
Član
I bez prskanja i oranja i gruberovanja i plodoreda i komšija koji se isto tako bore, sirka se neće rešiti.BEz prskanja sirka se neće rešiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I bez prskanja i oranja i gruberovanja i plodoreda i komšija koji se isto tako bore, sirka se neće rešiti.BEz prskanja sirka se neće rešiti.
Bukvalno si trebao ići kontra, prvo tanjiracom pa posle total.Ja juce istotalisao strnjike. Ima sirka izasao je od ono malo kise sto je bilo. Nije visok jedno 20-30 cm taman da ga zveknem. Isao sam na tri lanca 10 litara agrosavin glifosav.
Krajem avgusta ide tanjiranje pa na jesen oranje....
mac sa 2 ostrice jer ako zasusi ovaj sto ga je tanjiraca isekla na komade,zna da ne krene svaki i onda kad ga opicis totalom na prolece opet imas rizomca,pa se polse cudi odakle mi kad sam totalisaoBukvalno si trebao ići kontra, prvo tanjiracom pa posle total.
Trenutno stanje zemljišta garantuje kretanje svake moguće trave, samo ako se isprovociramac sa 2 ostrice jer ako zasusi ovaj sto ga je tanjiraca isekla na komade,zna da ne krene svaki i onda kad ga opicis totalom na prolece opet imas rizomca,pa se polse cudi odakle mi kad sam totalisao
ako mu je vec bio sirak 20-30cm to se totalise i ponavlja ako zatrebalo
Šta imaš od korova kad ideš sa tolikom dozom?Ja idem 10l/h Glifosava, sutra mi je u planu da prskam. Mozda je bolje da sacekam posle ovog zahladjena
Rizomac, i na jednoj novoj arendi ima i zubaca (mi je zovemo pirevina u nasem kraju)Šta imaš od korova kad ideš sa tolikom dozom?
Nisam mogao da tanjiram posle zetve zuvo ko barut kao kamen je bilo tvrdo. Posle odmor more kad sam se vratio sirak 20-30 cm po celoj njivi.Bukvalno si trebao ići kontra, prvo tanjiracom pa posle total.