Strništa i rad na njima

3 litre glifomark i 100 litara vode po jutru, sirak pred cvetanje prskano kad sam stigao ujutru i u podne, 4 dana posle prskanja sirak izgoreo

Kod nas bome ni korov ne raste, gledam bas strnjake kod ovih losijih gazda, njive im nikad cistije…

Sent from my iPhone using Tapatalk

A jel ti rekao da staviš i suzu od krokodila da bi dejstvo bilo uspešno?
Baš ti je dao tačnu recepturu:1-2 lit i deci-dva... I na kraju sa kojom si ti dozom radio i da li je bilo uspešno? Mi ga zovemo cigansko perje,glifosati je resavaju ali obavezno uveče-noću uz dodatak okvašivača jer joj je list prekriven nečemu nalik vosku i vrlo lako svaka kapljica sklizne sa njega.

Nadam se da kapiraš deo šale. A što se tiče mehanizma delovanja za recept sa ofrljim dozama: veliki deo preparata na bazi als inhibitora a i ostalih u kontaktu sa naftnim derivatima slabe ili potpuno gube dejstvo. 1 litar nafte zagadjuje 1.000.000 litara (milion) vode u toj meri da živi svet ne preživljava u toj vodi. Zato i pitam da li si nešto prskao na takav način mešajući naftu sa herbicidima i da li je to bilo uspešno?

Poslednja izmena:
jecmiste i zobiste
4l totala i velox oko 3dl po jutru

Usluzno
sDQoqRl.jpegi
9epaD4t.jpeg

ja stavio lovu u dzep

a domacinu ako trebalo mogu polit jos jednom ;)

moje licno ne prskam pre 10 avgusta

istanjirao jecam i zito,cim se sklonila slama pa cekam avgust

Da li neko zna po ambalazi koji herbicid bi mogao biti zuta ambalaza,crveni cep.
Nasao sam kod dede pod ambar 5l(sve po 1l) na etiketi se ne vidi vise sta pise. Stoji tu vise od 20godina. Predpostavljam da je za kukuruz neki herbicid. Smrdi jako.
Pomesao bi ga sa totalom da ga potrosim.

Nazad
Vrh