paorpaor
Član
Koja je svrha tanjirati na 20 cm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama je u planu neka kratka tanjiraca za jesen.Kod nas je jedan gazda uzeo novu amazonku od 3 metra i sada je u strnjiki pustio u rad, ova satexova radi makar 3 puta bolje nego amazonka a tri puta je jeftinija...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Problem je u tim diskovima, verovatno misliš na one malo nazubljene? I HE-VA sam video u radu sa sitno nazubeljnima i nikako ne radi, kao i kubota/kvederland. Kod nas ima Amazon od 4m fiksna, i radi lepo. Ima i tegove za dodatno opterećenje. Mislim da ima oko 3,5t, barem su mi tako rekli.Ova amazonka kod nas što je došla je sa ravnim diskovima i ima gumeni valjak. A izmedju valjka i diskova ima onaj žičani češalj i čim ima malo mase taj češalj počne da kupi i gura zemlju. Posle nje dosta strnjike ostalo netaknuto...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Nisu ni malo nazubljeni skroz ravni...Problem je u tim diskovima, verovatno misliš na one malo nazubljene? I HE-VA sam video u radu sa sitno nazubeljnima i nikako ne radi, kao i kubota/kvederland. Kod nas ima Amazon od 4m fiksna, i radi lepo. Ima i tegove za dodatno opterećenje. Mislim da ima oko 3,5t, barem su mi tako rekli.
Zavesa se podešava, pa ne može tako lako da zaguši. I Lemken isto ima zavesu...
Ne mogu nigde da nadjem snimak sa tim češljom ali na ovom snimku je ista tanjirača kao kod nas u selu samo bez tog češlja. I ova ima bukvalno ravne diskove...Dajte neki snimak sa tom zavesom, nisam video to.
Počelo prskanje strništa .Navalili širokolisni korovi.