Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma samo prskaj, otrova nikad dosta!
Vec sedmu godinu ne koristim total i netreba mi da ga vidim.
I ja sam bas juce obilazio strnjista zbog toga, nikao je sirak iz rizoma. Ovih dana cu preci jos jednom 2-2,5l/kj totala , kod mene je sirak postao rezistentan na klasicne herbicide u kukuruzu tako da moram prskati. Da je neki drugi korov nikao najverovatnije nebi prskao....Kaze mi drugar poceli da mi nicu novi korovi na 2-3 njive gde je prolazio. Prskano krajem jula. Moram da idem da vidim sta krenulo i koliko. Da li pretanjirati ili prskati opet ako su korovi u nekoj vecoj meri nikli ?
Ova Manjeviceva tanjiraca je obicna igracka. Zao mi da okacim kako radi moja adut u jednon prohodu.
Ako je dovoljna kolicina glifosafa nec nista preziveti.
Drzim se one stare ako duboko ores duboko i beres..Bez oranja nema nista pa nek kaze ko sta hoce.Sa gruberom sam isao da bi povadio rizom..A za naftu ko jos pita..gde ima tu se i prosipa.I onda ces da uzores potpuno nepotrebno i da potrosis 15-20 litara/ha nepotrebno.
Ako je dovoljna kolicina glifosafa nec nista preziveti.
Drzim se one stare ako duboko ores duboko i beres..Bez oranja nema nista pa nek kaze ko sta hoce.Sa gruberom sam isao da bi povadio rizom..A za naftu ko jos pita..gde ima tu se i prosipa.
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Zavisi od niza faktora. Uglavnom kad oprskas rizomski moras biti vrlo strpljiv sa obradom.