Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nabavio sam nasu yaru complex(elixir supreme 12-11-18) za maline, pa cu nju u visnje i tresnje. Ima dosta azota pa ne bi da provociram pokretanje vegetacije u februaru, tako da cu razbacati pocetkom marta.Mozes yara mila complex da bacis. To je npk koje se baca polovinom februara. Mora ostro da se reze Sumadinka da ne prerodi. Kad prerodi prirast izostaje jer se sva energija koristi da izgura plod. Kad prerodi za sledeću godinu se i lose spremi te se posle pitamo zašto nije zamela i zasto mnogo odbacuje plod...
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
Ja sam juce narucio 700kg yara complexa po 155din/kg. Lepota cena... Ja cu posle 20 februara kad se otvori vreme da ga bacim. Koliko je to zorkino?Nabavio sam nasu yaru complex(elixir supreme 12-11-18) za maline, pa cu nju u visnje i tresnje. Ima dosta azota pa ne bi da provociram pokretanje vegetacije u februaru, tako da cu razbacati pocetkom marta.
U Eliksiru P je u obliku fosfor pentoksida, a K je u obliku kalijum oksida, dok je u yari P u obliku orto i polifosfata, a K u obliku kalijum sulfata.brate isto ko yara, tj u istom obliku su npk, kolko moz da omase???
mogu samo za kalcijum yarin da dam velik + jer sam koristio prosle god u tresnji, a ni jednom preko lista i bile su fantasticne.
ja sam koristio sta nisam od djubriva i ne vidim neku razliku. prodaju nam muda za bubrege. ja sam svoja djubrenja sveo na min. od preporucenog.
znam ljude sto ne djubre u opste u ledini, samo kose pa im rodi. a i realno napucali su cene abnormalno ko da beremo sa voca pare.