Vojkanvrelo
Član
Sta je kod tebe kolega bio problem pa neces ga vise sejati???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stocni grasak 23 do 25% proteina, sojina sacma 44% naravno ako je prava.
polako bice ga, pa jos se ni sneg nije ispadao a ti bi vec da sejes. tu u jednoj veleprodaji su trebali ove nedelje pustiti u prodaju medjutim oni jos zaprimaju robu i obradjuju papire a cena kazu kao i prosle godine tj oko 110,00 a na kraju kad ga nestane bice i 120 kao sto sam ja platio prosle godine pred sam setvu u martuSto je najgore nema na drugim mestima a nema ni na pijaci.
Do mene imaš oko 120 km ako te interesuje grašak.На југу Србије неће тако бити.Овде је град убио све до метар испод земље.И свако ко је имао нешто своје није сакупио ништа.Ја сам имао 10ари грахорице и сакупио 5кг семена.
Jedne godine posijem proljetni i slabo niko nista nije bilo samo zobi bilo, druge godine posijem ozimi nikao fino i na proljece poceo nestajati i onaj sto je ostao procvjetao u martu i u maju kad sam ga kosio bio se bas omaunio i zrno tvrdo. Vjerovatno kod nas ovi trgovci prodaju sta stignu.
i kod mene je prosle godine isto bilo sa ozimnim lijepo je bio ponikao ali do kosibe nije ostalo ni 10% cinimi se da je bio nekakav osjecki ako se nevaram
resio sam da sejem grasak, cak sam i kupio seme sa instituta NS,seme je Dukat.kakvasu vasa iskustva sa ovim semenom.prvi put sejem sticni grasak
Zavisi kako se ugodi Dukat, Javor, Junior nijedan svaki je podložan poleganju i pucanju mahuna, možda neće uvek poleći ali ima tu manu.Dukat ne poleze nesekiraj se