Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je i meni. On stalno sam dodaje i oduzima. Ali jos se navikavamo...Ne mogu ni da hvalim ni da kudim CVT jer nisam vozio traktor sa takvim menjacem ali sam se zainteresovao za njega pa jednog dana ako budemo menjali traktor mozda bude sa takvim menjacem. Kod mene u selu ima jedan Claas sa CVT menjacem i vlasnik je zadovoljan sa radom CVT-a a narocito potrosnjom. Sedeo sam nekoliko puta u njemu ali meni je neobicno da tako menja obrtaje motora. Stalno mislim da mu je tesko kada smanjuje obrtaje. Treba se navici na to.
Menjac je continualno varijabilni.Kakav je to menjač što imaju CVT serije, šta mu je karakteristika ?
Kakav je to menjač što imaju CVT serije, šta mu je karakteristika ?
Skoro ko Belarus...
A rus je perfekcija? Uvek ispravan? Nema ni jednu manu.Setices se ti kad tad dobrih dana iz belarusa........samo sto ce ti biti iz ponizenja da to priznas,sretno varijabilno oranje......
A imamo jos ruse. 2x 820 i jedna 1025.Mucobieno koje ruse ste sve imali, koliko sati su napravili ,jel to gotovo sa oranjem za ovu godinu?
Radili smo 350 ha sa rusima. Na koju nijansu zelene se misli? Isli smo sve pregledati. Naisli na sve i svasta, od trgovaca koji neznaju osnovne stvari. Nekompletnih masina, laganih, losih servisa i slicno.Pa koliko ste zemlje radili sa Rusima? Otkud da nije kupljeno nesto zeleno, nego je pala crveno-bela kombinacija.