Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj brat prodaje 9086 sa 7000r.h. koji je u fulu ( prednj hidraulika , prednji utovariac sa vilom za sajnjak) i nije ofarban. Cena je 2100e. Pa ti sad sam proceni da li je taj povoljan ili nije.
lupas gluposti,traktor nije ofarban! koja je cena bez utovarivaca?Moj brat prodaje 9086 sa 7000r.h. koji je u fulu ( prednj hidraulika , prednji utovariac sa vilom za sajnjak) i nije ofarban. Cena je 21000e. Pa ti sad sam proceni da li je taj povoljan ili nije.
pogledaj i koje gume nosi i u kakvom su stanju.
sta je po tebi bolje resenje?I jedan i drugi su jako skupi za te novce. Moje misljenje da ima boljih resenje. Kasika ne treba, osim ako imas rogate stoke. Prednja hiraulika isto, treba 2x godisnje a dati za to 1000-3000e vise nije rentabilno.
pa to je celih 86 ks.?Moj brat prodaje 9086 sa 7000r.h. koji je u fulu ( prednj hidraulika , prednji utovariac sa vilom za sajnjak) i nije ofarban. Cena je 21000e. Pa ti sad sam proceni da li je taj povoljan ili nije.
- - - - - - - - - -
Pogledaj i koje gume nosi i u kakvom su stanju.