Imam onu jednu knjigu, je stara, al moze se nesto nauciti, pa cu skenirati u dugim zimskim mjesecima, a i forumas grabik isto ima zanimljive knjige, pa ako mi moze posuditi, i ja postavim slike, ili pdf da se moze ubaciti u dokumentaciju na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam onu jednu knjigu, je stara, al moze se nesto nauciti, pa cu skenirati u dugim zimskim mjesecima, a i forumas grabik isto ima zanimljive knjige, pa ako mi moze posuditi, i ja postavim slike, ili pdf da se moze ubaciti u dokumentaciju na forumu
Pisao sam par stranica nazad o plugu drugara,756 3*30 zahvat je dobar prve brazde e kad gledas plug vodoravno on stoji na gore kad ga ravnas toplingom da bude u ravni sa zemljom tada prva brazda ore preduboko,raonici dobri deflektori pravilno postavljeni ne znam sta više da probamo.Kad popliči tj odvije topling on radi ko mutav kad gledam snimke oranja većina plugova stoji ravno tj vodoravno u odnosu na tlo...
Pomotan, prva brazda uvijek strada jer hvata siri zahvat, veci plug veci traktor koji ima snage da iskrivi los materijal, ja vecinu imt plugova sto sam imao prilike da vidim vecinom pomotani , vlasnici to i ne vide jer ono sto ne znas ne mozes ni vidjeti , a imao sam prilike da gledam na presi od samo 30-tak tona vise puta kako se to lako ispravlja ili krivi, recimo stari leopardi su sasvim druga prica.
Ala ste se zadnja trojica urotili protiv IMT. Sramota.. Ajde bolan, kupite po torpeda i slavonca i deri do mile volje. Niko vas ne tjera
Ala ste se zadnja trojica urotili protiv IMT. Sramota.. Ajde bolan, kupite po torpeda i slavonca i deri do mile volje. Niko vas ne tjera
Koliko kosta novi imt fop vogelinot ili kako se vec zove 756 plug? covek me na slavi ubedjuje da je 500 do 600 €