Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene su od prvod dana pojilice za ovce i veoma su praktične i korisne e sad postoji malo prosipanja vode tj kvašenja podloge a o tome treba misliti prilikom postavljanja da budu blizu nekog odvoda postoje i neke univerzalne sa plovkom one su zgodne za jaganjce ali su znatno skupljeBaronb je napisao(la):Ima li neko iskustvo sa pojilicama za ovce,dali su prakticne i dali su iste kao one za krave ili neke posebne?
brundalo je napisao(la):A evo jos malo od svega za koze i ovce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako hocete ima jos ali sve se ovo da kopirat, jer mi jednostavno smo premali za velike investicije![]()
![]()
![]()
deda Čampi je napisao(la):Prva u nizu moze biti pokretne jasle ali za ovce i koze je to pre visoko , mozda za telice ? ? ?
Druga je bolja jer je niza .
Za ovce i koze jasle moraju poceti od 40 cm od poda/zemlje.
Prva prikolica je po meni izvanredna za dovoz kosene trave u stalu ili ovcarnik jer ima dno od resetkaste zice , tako da trava moze da se hladi i da ne pocinje da se "PALI" !!! - greje . preko noci jer je na gomili.
Ja osobno nebi investirao u takove jasle jer prikolica treba i za drugu namenu a kada imamo standardnu , lako je dovest travu ili seno i ubaciti u jasle , bilo u stali ili vani u dvoristu.
Sve to kosta i treba biti racionalan , pokupiti dobre ideje i ne stvarati si nepotrebne troskove.
Pobornik sam ovoga ;
- sve sta je dobro ima i svoju cenu a ja nisam toliko bogat da radim dva-tri puta , zato odmah treba uraditi ili kupiti dobro i prakticno.
Zar ne ?