Rale 83
Prijatelj Foruma
Naravno da su utovar i prevoz tvoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ivanm je napisao(la):Moze li neko da mi kaze sta misli o djubrenju stajnjakom po oranju i nakon toga zatanjiravanje, pred setvu?
И ја сам имао исту дилему и СВИ су ми рекли![]()
Разлог- ништа не добијаш тиме...
markodjurdjevic je napisao(la):Otac moj prosle godine izvukao jednu prikolicu stajnjaka-svinjskog i razbacao po oranju, nije imao gde, smetala kamara, pa posle to zatanjirali, i na tom mestu kukuruz bio bolji za 50%Zato i pitam da li jos neko ima slicna iskustva, posto imam stajnjaka i svinjskog i govedjeg dosta, ne stigoh jesenas da ga izvucem, pa rekoh mozda nije lose da ga razbacam po oranju.
da cudo jedno sta stajnjak napravi od njive,tacno je da se poslije stajnjaka primjeti razlika i na duzi vrem.periodMOMOSARIC je napisao(la):Stajnjak je uvjek dobar , samo pokušaj da što manje ugaziš oranje u ovom slučaju , i da odma zatanjiraš ili sl da se ne isušuje.Vjerovali ili ne , moj deda je na pola jedne njive izvozio stajnjak prije dvadesetak godina , i sad se primjećuje razlika.