Stajsko đubrivo

Poslednja izmena:
Imam u ponudi da vucem osoku od koka nosilja.
Koliko preporucujete tona po hektaru?
Cim izvucem odmah bi i zaorao.

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Kakva je to osoka od koka,inače kokošije djubre je najjače pa prema tome nemoraš preterivati a možeš i više parcela da nedjubriš,inače kokošije djubre sadrži N-1,63. P-1.54. K-0,85

Vlasnik tog objekta, drzi usluzno koke za drugog coveka i on vuce na svoje njive oko 30 tona svake godine, ne koristi mesana djubriva nikako a ostvaruje dobre prinose.
Pa sam mislio moze li vise od 30 tona?

Pozdrav kolege, imam nesto viska stajskog djubriva pa bi da prodam, koliko ide po vagonki cena ?

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Koliko ide pileceg stajnjaka po ha?
Jedan kolega mi rece da je na kukuruzsamo to bacao i nista drugo. Cak ni azot....

Ja sam izvlacio do 20 tona osoke od koka nosilja. Toliko izvlaci covek od koga sam kupio i ima odlicne prinose bez koriscenja vestackih djubriva.

Ne vidim nigde ovakvu temu pa da pitam ovde: peletirani stajnjak,da li ga neko koristi,koja količina u kojim kulturama i od kog proizvodjača?
Da li je neko ovo koristio?
Ja sam koristio Stajka, u cvecu(saksijskom) i ove godine napravio smesu za leju, bala supstrata, glistenjak jablan i Stajko.
Nikada nije bolje nikla paprika, dal zbog ove kombinacije, dal zbog Stajka bem li ga.
U cvecu mi se odicno pokazao

Ne vidim nigde ovakvu temu pa da pitam ovde: peletirani stajnjak,da li ga neko koristi,koja količina u kojim kulturama i od kog proizvodjača?
Da li je neko ovo koristio?

Prijatelj povrtar koristi ovo kad nema obicnog stajnjaka. Nije kao obican stajnjak ali kaze nije ni lose. Semena korova nema zaista.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh