Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pogledaj datum od kada je ovo bilo dogovoreno,ja vam pisem da je ovo sve matrix i da nas vode ko kerove na lancunovi trener je vec potpisan,mislim da sam pisao u temi kad je bio na marakani pre 2-3 nedelje
trener slovenackog Celja,spanac Alberto Riera
samo caci stakovic morao da ostane dok nesto ne sredi a to je godinu dana da upise sebi duplu krunu u CV karijeru i sa AlekomSpanac Rijera novi je trener CRVENE ZVEZDE. Preporucili ga Penjaroja i Navaro.![]()
Treba deca nesto da jebu.Ne daju Milku.![]()
kakav hapoel---strasan hapoela tek sto austrijanci pisu da je mec czv hapoel namesten da se uzme lova,to nikom nista
lik na 12 mesta uplatio tacan rezutat 0-2
zarada je oko 115 miliona evra
ako se ne varam niko od igraca nije dao izjavu posle meca,a sto se tice stankovica znamo kako je pobegao vec sa utakmice

Kao što sam i napisao.Mi protiv lošijih ekipa kiksiramo.Suđenje je diskutabilno.Tebo i Kostov su morali napolje u poluvremenu.Umesto da igra malo ofanzivnije on čuva 3 gola i zasluženo smo izgubili jer sem Lukasena i Mateusa nisam video nikog spremnog za igru.I dalje sam za ono-napad je najbolja odbrana.Ne znam da li ima nekog iz Zvezde da nije dobio žuti.Samo nemoj da se iznenadiš.