SPORT-Opšta tema

I mi što smo osvojili to je to. Dok je u sredini Vukotić i Kostić mi ne možemo da se sastavimo.

Sreća ,što je njihov golman izvor inteligencije pa misli da je važno da uhvati loptu dok se mreža ne zatrese.Ko zna kakav bi tok urakmice bio.

Било је нешто и до Партизана, није да нису показали неки фудбал...

Zvezda rutinski. Ne vidim nista strasno u promeni igre, a i rano je. Sto se tice Partizana mislim da je Ilic pogresio uvodjenjem Cumica i Miladinovica cime se opredelio da pobedi Hetafe, umesto da proba da sacuva neresen rezultat. Zvezda prolazi, Grobari tesko.

Zvezda rutinski. Ne vidim nista strasno u promeni igre, a i rano je. Sto se tice Partizana mislim da je Ilic pogresio uvodjenjem Cumica i Miladinovica cime se opredelio da pobedi Hetafe, umesto da proba da sacuva neresen rezultat. Zvezda prolazi, Grobari tesko.
Uradio je pravu stvar.Čama i Bukarija je stavio zajedno a Stanković je jednog držao na klupi.Seul odličan na levoj strani.Odbrana nije toliko šuplja.Gledao sam Sabaha i Hapoel i vidi se da Hapoel nije baš naivna ekipa.Što kažeš,vreme će pokazati.Ima i on grešaka ali ćemo videti da li će ih ispraviti.Kostov nema mesta u ekipi,to se i kod Stankovića videlo.Šutira kao baba a i 2,3 puta je pogrešio u dodavanju uz pretnju da nam ugroze gol.Kao i sa Lučićem.Mnogo su poleteli ali su nisko pali.

Nema zalaganja.nema onda rezultata.Mislim da kod vas Saša ne može da motiviše ekipu.Ja sam mislio da su Španci mnogo bolji-zato nisam ni čuo za njih.Može da ih stigne Partizan ali uz maksimalno zalaganje.

Nema kvaliteta. Mozemo da ih stignemo jedino da nam sviraju penal pre pocetka utakmice i da oni igraju sa 9 igraca, jer se pokazalo da igrac vise nama ne pravi nikakvu razliku.

Nazad
Vrh