SPORT-Opšta tema

Znaci opet samofinansirajuca opozicija koja iz telenta mladjih kategorija crpi uspehe dolazi na celo politicke regionalne organizacije zvane aba liga.,..

Рутинска победа... то се и очекивало... Видећемо после реванша ко ће да буде следећи противник.

Добро је да су победили. Ипак се победама подиже самопоуздање и вера у своје квалитете.
Проблем је што су ''пумпане'' екипе Војводине, па и Железничара па прошле године Нови Пазар да би се мало такмичиле у страним лигама... Само да би се направио привид неке неизвесне лиге... Лига нам је слаба и то се види по коефицијенту... Требају победе и да сви тимови играју барем лиге у европи....
Све ово како сада изгледа, а изгледа јадно, је да ова лига постоји да би Зезда могла да добије још једну шампионску титулу и да евентуално одигра пар утакмица у европи....

A mislite da bi mogla Vojvodina da naudi Zvezdi sa Tanjgom.Zna čovek da će i sa Zvezdom doživeti debakl pa je podneo ostavku a glavni razlog je što je ispao iz Evrope pre nego što je počeo.Moralni čin u svakom slučaju.

Што да остане па да откине који бод Шампиону... Овако три бода ко кућа...
Ne ladi usta. Bilo je ocekivano il da podnese ili da dobije otkaz jer je odmah posle utakmice imao konflikt sa pojedinim clanovima uprave i sa samim predsednikom pa se nije pojavio ni na konferenciji za stampu.

Није да ми је криво што је Партизан у проблему али од како пратим фудбал увек је на почетку лиге јурио за прво место и више је био први на јесен него на крају. Осим кад су зека и бјека и црвена и жута банда били на власти... и караџић и онај спс министар владе и још неколико политичара....
За разлику од Звезде која осваја првенства на поштен начин и свако ко мисли да подгрејани леш на челу ФСС-а може да утиче вара се... па он не може ни своју ћерку да запосли на РТС да фамилија прима још једну велику државну плату.... чекај, чекај... :oops::rolleyes::poop:

Dobili ste 2 trojanska konja (Pajolu i Vildozu ),Naravno da je glavni razlog što ih Zvezda nije htela.Što se fudbala tiče sinoć ste jedva dobili Mačvu-komentarisao ne bih više.

danas pratite uzivo boliviju San Jose-Universitario

cesto se desavaju prelazi u ligi
sad vec nije koje kolo doslo

vrlo moguce da ce danas biti

pocinju za koji minut

ja sam odigro u oba smera,za svaki slucaj

Nazad
Vrh