SPORT-Opšta tema

Pre godinu dana bih rekao da oni osvajaju ali kao sto sam rekao losa im je forma . Kane , Rice i Andersen su dobri uz Orajlija i Geja . Ostali vrh ali nekako mlitavi i kilavi . Evo da prognoziram Eng. - Cro. 0-1 gola a tacan raz. 0:0 ili 1:0 .
@Capone - Bravo , pogotovo za Koreju . Dve krs ekipe ali si ga ubo 👏
Jbg. Bih ce te prodati . Neki X mi je tu najrealniji ( 1:1 ) .

Ma Bosnu je kiksnuo 99%
Da ne shvatite pogrešno navijam za njih ali će ih pojesti trema bar u ovoj prvoj utakmici .

Defanzivni skok i promasene trojke. Ovo jos nisam video da im prodje crnja prijavio povredu da bi sutirao Avramovic.

Sta kazes kiksnuo bosnu?🙂
Rekoh .
Ako dodje Amerika ( a verovatno hoće ) ovaj kiks na utakmicu Bosne će da poništi lepu kvotu koju je Capone nakupio ( pogledaj tiket na prethodnoj strani , jbte umalo je ubo 4 utakmice tačan rezultat ! )
Čestitke BiH na osvojenom bodu protiv domaćina , ako sledeće utakmice odigraju sa ovakvom energijom procice dalje .
Pomenuo sam tremu i bilo je na terenu

Poslednja izmena:
Rekoh .
Ako dodje Amerika ( a verovatno hoće ) ovaj kiks na utakmicu Bosne će da poništi lepu kvotu koju je Capone nakupio ( pogledaj tiket na prethodnoj strani , jbte umalo je ubo 4 utakmice tačan rezultat ! )
Čestitke BiH na osvojenom bodu protiv domaćina , ako sledeće utakmice odigraju sa ovakvom energijom procice dalje .
Pomenuo sam tremu i bilo je na terenu
Jel ti to slusas Radeta Bogdanovica i njegovo lupetanje . Ljudi igrali bunker protiv slabe Kanade i ispucavali lopte non stop . A sto se USA tice bice vise golova . Recimo 2:0 ili 3:1 za USA .

Ma ne treba se uopste ni interesovati za vestacku aba ligu i vestacku tvorevinu zvanu dubai, bez ijednog domaceg igraca i bez tradicije bilo kakve.
Opet se ponavljam ne treba ni igrati tu nakaradnu i bez kvaliteta aba ligu, a dubai neka igra domacu emiratsku ligu.

Ma ne treba se uopste ni interesovati za vestacku aba ligu i vestacku tvorevinu zvanu dubai, bez ijednog domaceg igraca i bez tradicije bilo kakve.
Opet se ponavljam ne treba ni igrati tu nakaradnu i bez kvaliteta aba ligu, a dubai neka igra domacu emiratsku ligu.
Sve je postalo veštačko...
Pa i naš Partizan, kakav je ovo Partizan? Generalno, timski sport je postao besmislen, dođe bogati šeik, kupi klub, pokupuje sve najbolje igrače i trenera na tržištu i eto ga - najbolji klub u Evropi! Tako mogu da urade i sa našim TSC (recimo). Kakva tradicija bre (kupiće oni i tradiciju ).
Pa gledam ovo finale, da poskidaju dresove 90% navijača ne bi znalo ko za koga igra.
Samo pare, pare, uskoro će takve i reprezentacije da budu, živi bili pa videli.

Ta liga ima tri ekipe u el i tri u ek.Sta mislis da se raspadne da li ce neka ekipa igrati evropu sem vecitih?
Pa tu sem Zvezde i Partizana, i vestacki ubacenog Dubaia, ostalo ni ne vredi apsolutno nista. Mi od te lige nemamo nikakvu korist kao nacija kosarke.
Domaca liga bolje da se igra svakako.

Nazad
Vrh