Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Glava je bitna da se oslobodi straha kada izadje iz povrede. Nedved je imao niz takvih operacija nisu imali vise odakle da mu rade graft pa je uvek igrao ko besan.dobro i ??? jel glava kriva sto je otislo koleno ili sta?
kada se jednom prekine niz ligamenata,tetiva itd itd,to nikad nije ko sto je bilo ma koliko operacija bila uspesna
sve povrede kolena Nedved imao na kraju karijereGlava je bitna da se oslobodi straha kada izadje iz povrede. Nedved je imao niz takvih operacija nisu imali vise odakle da mu rade graft pa je uvek igrao ko besan.
Ja sam ti to rekao jos ranije PRVO TE ISTUSIRA VRELOM VODOM PA PROSPE ZALEDJENU VODU NA TEBE PA DOK JOS NISI DOSAO SEBI OD SOKA ON OPET PRITISNE VRELO I TAKO TO TRAJE GODINAMA A TI SI TEK SAD PROVALIO ali ako je za utehu moramo priznati da je izuzetno objektivan i da mu je svaka zlatna .Ja necu da lajkujem bas svaki post jer sasipa istinu u neogranicenim kolicinama ali moram da priznam da ima zlatno pero i stil pisanja mu je 10 plus . A gde mu najvise odajem priznanje JER GA NIJE ZATROVAO ANDJUS ,,COVIC ,ili BUDZATI ili MADJIJA otresit je ima svoj stav prepun je informacija A SUROVO OBJEKTIVAN a npr ti kada pises o Zvezdi ti se jedes u sebi nije ti dobro vidis katastrofu vidis lagariju i lopovluk i kupovinu vremena ali ti je mnogo tesko zbog toga i umesto da izbacis to iz sebe ti se zatvaras u sebe u cauru i cutis a to je najgora solucija koja postoji .A inace clan VUXSD je demokratski ciganin Evropejac on prihvata sve mane i vrline i vrlo je kritican znam da te to iritira ali kada bi svi cutali buducnost bi nam bila cemerna i sablasna IPAK JE OVDE BOGATSTVO I HARMONIJA PERA U RAZLICITOSTI NISTA DRUGOPljujes gde god stignes, a onda napises nas gradjevinar. Ne navijas ti za Zvezdu.

Kladio bih se da će Engleska igrati u finaluAjmo ljudi pocinje SP . Ko osvaja ?
.......................