SPORT-Opšta tema

Него, да ли је могуће да се нико не огласи... данас је 29.05. ... 35 година је прошло од Барија!
Da, Bari i stadion Sv. Nikola za vecni ponos Zvezde i crveno bele armije navijaca. Stojanovic-Sabanadzovic-Marovic-Jugovic-Belodedic-Najdovski-Binic-Prosinecki-Pancev-Savicevic-Mihajlovic. Trener Ljupko i u upravi Dzaja i pokojni Cvele. ❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️ za sva vremena.

Da, Bari i stadion Sv. Nikola za vecni ponos Zvezde i crveno bele armije navijaca. Stojanovic-Sabanadzovic-Marovic-Jugovic-Belodedic-Najdovski-Binic-Prosinecki-Pancev-Savicevic-Mihajlovic. Trener Ljupko i u upravi Dzaja i pokojni Cvele. ❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️ za sva vremena.
Ne secam se da je neko iz uprave ugostio ove velikane ili da im je u znak secanja napravio neku svecanost ili da im se uopste imena provlace po nekim sportskim emisijama stvarno neverovatno koliko se ne vodi racuna o legendama (n)

Ne znam da li FMP moze da promeni ime u finalu kls-a. :D
Ne boj se ti za FMP i Zvezdu njih ce garantovano na kraju da kupi neko od porodice Vucic i oni ce da postanu zvanicno tim familije iz Cipuljica gledaj ti svog Partizana i razmisljaj da vam Pinokio ne posalje neke nove reketase i batinase koje ce da cuva Milicija jer on sa tim gestom POMAZE crno belima da sto pre nestanu sa lica zemlje i dotaknu pakao .
Objektivno para ima vise nego familija Glazer i familija Berluskoni zajedno pojacani sa Hesus Hilom samo je problem sto se budzaljka ne razume u fudbal i razdire sve cega se dovati ali ajde da ispratimo do kraja

Ne zbog njega, nego zbog evropskih u svetskih prvaka.
Izgleda da i dalje nisi svestan da mladic od 40 godina ne razume o cemu pricas a ne razume ni onaj od 45 godina jedino ako mu tata ili deda nije pricao nesto o tome .A najzanimljivije taj od 45 godina da sretne Marovica ili Radinovica negde na slavi ili na svadbi od ne bi znao nista o tome ni ko je ni sta je .A i ove mlade generacije zabole za sve to oni su Amerikanizovani totalno zapadni sistem razmisljanja niti ih vuce nesto niti imaju bilo kakva interesovanja o arhivi. Trenutno je stadion prazan interesovanje izbledelo i ove zanimljive zackoljice mi smo nekada bili prvaci bezazlena decija golicanja nemogu da dotaknu nikoga je mi smo nacija ubijena u pojam
.Ovih dana kada budes prolazio pored seoske prodavnice pitaj ove od 48 ,49,50 godina sta znaju o tim vremenima NEZNAJU NISTA I NE PAMTE NISTA A I PRIMETICES NEKU ANEMIJU NA NJIMA NEKU RAVNODUSNOST I NEZAINTERESOVANOST .Ali ja te razumem ili barem pokusavam da te razumem i zato te ne sputavam kad se radujes na glas ako i treba da se radujes i da se secas ali si me samo zbunio kada si jednom izvalio da razumes ovakvu politiku trenutno u Zvezdi i da mislis da je to najbolje u ovom trenutku za fudbalski klub e tu sam video da ne rezonujes na pravi nacin i ne sagledavas iz normalnog uglasta se krije iza brda . Medjutim nada zadnja nestaje i dobro je dok je tako

Psž bolji ali jalov,da ne beše glupavo nacinjenog penala sa onakvom odbranom Arsenal je mogao do kraja izdrzati... E sad penali na kraju,ja neznam sta je sad ovo, kad se zaleces u stranu,pa u napred,pa do lopte izvedes ZULU ples i naravno promasis?? Pa sve to x2 :sta::sta:

Izgleda da i dalje nisi svestan da mladic od 40 godina ne razume o cemu pricas a ne razume ni onaj od 45 godina jedino ako mu tata ili deda nije pricao nesto o tome .A najzanimljivije taj od 45 godina da sretne Marovica ili Radinovica negde na slavi ili na svadbi od ne bi znao nista o tome ni ko je ni sta je .A i ove mlade generacije zabole za sve to oni su Amerikanizovani totalno zapadni sistem razmisljanja niti ih vuce nesto niti imaju bilo kakva interesovanja o arhivi. Trenutno je stadion prazan interesovanje izbledelo i ove zanimljive zackoljice mi smo nekada bili prvaci bezazlena decija golicanja nemogu da dotaknu nikoga je mi smo nacija ubijena u pojam
.Ovih dana kada budes prolazio pored seoske prodavnice pitaj ove od 48 ,49,50 godina sta znaju o tim vremenima NEZNAJU NISTA I NE PAMTE NISTA A I PRIMETICES NEKU ANEMIJU NA NJIMA NEKU RAVNODUSNOST I NEZAINTERESOVANOST .Ali ja te razumem ili barem pokusavam da te razumem i zato te ne sputavam kad se radujes na glas ako i treba da se radujes i da se secas ali si me samo zbunio kada si jednom izvalio da razumes ovakvu politiku trenutno u Zvezdi i da mislis da je to najbolje u ovom trenutku za fudbalski klub e tu sam video da ne rezonujes na pravi nacin i ne sagledavas iz normalnog uglasta se krije iza brda . Medjutim nada zadnja nestaje i dobro je dok je tako
Ali zato ti ispred iste seoske prodavnice pamte 1966 godinu i polufinale i verovatno 9 Zeljkovih titula.Sta cemo ipak je nama i to dovoljno ostati zapisano u istoriji.

Ali zato ti ispred iste seoske prodavnice pamte 1966 godinu i polufinale i verovatno 9 Zeljkovih titula.Sta cemo ipak je nama i to dovoljno ostati zapisano u istoriji.
Znaci ove uspehe pamte samo 65 plus ali cak i to ne svi jer mnogi su vec senilni neki sa zacepljenjem mozdanih vijugama neki su se i rashladili do sad a ovi mladji to sve ubrajaju u period komunizma i ogradjuju se od toga ali kako god bilo sad kada je nastala erektilna disfunkcija lepo je secati se kada je potencija radila i secanje na podgrejanog lesa budi istinske emocije jedino ja sad nisam siguran posle nove svetske istorije dali je podgrejani les napravio taj tim ili neko iz senke Andjus kaze da on nista nije doprineo a vidim i mnogi se slazu na ovom forumu oko Andjusovog misljenja kao da vas je tada vodio neki uljez ili neko iz senke .......................... :unsure:

Nazad
Vrh