SPORT-Opšta tema

Та информација је одмах објављена у препуцавањима Звезде и Партизана... ћоки је рекао да су људи из Партизана прерано почели да га форсирају а није се још залечио од короне.. сад ко је више крив... Оџо, корона или Партизан...
Sve opaske mogu da budu zanimljive ALI ODZO JE TREBALO DA BUDE ISPLACEN U CELOSTI PO ZAVRSETKU SEZONE U KK CRVENA ZVEZDA A DALI JE ISPLACEN NEZNAMO JER JE COVEK NAPRASNO PREMINUO TAKO DA PRICICA TRENIRAO MALO JACE NA PARTIZANOVOM TRENINGU JE SALJIVA ALI OD TRENINGA SE NE UMIRE KAKO GOD TUZNA PRICA I TUZNA SUDBINA VESELOG ODZA . Sto se tice korone ne mogu da verujem da je onoliki grmalj onakva gromada pao od obicnog gripa ali ako su celnici Zvezde nabavili papir na kome pise korona to je onda druga dimenzija skroz

Какава срамота у Крагујевцу... навијачи уплаи на терен после утакмице и тукли играче... а нису испали...
Вестхем (Западна шунка) испала и чека доигравање за опстанак и цео стадион аплаудира...

https://www.facebook.com/reel/4083394048619451

Овде озбиљно мора да почне да се бавимо одговорношћу и својим послом... и да почну да раде буваре...

Навијао сам против Реала али су показали какви су шампиони... Олимпијакос је морао баш да запне и да има среће да би добио.... Далеко је Звезда од те игре...

Mnogo je bagre u ovoj nasoj lepoj Srbiji isplivalo na povrsinu. Kako u sportu tako i u drugim sferama zivota. Sve sto je nenormalno je postalo normalno i prihvatljivo.

Nemaju ISTU korist, nego imaju finansijsku korist i jedni i drugi od kosarke. To sam napisao, nemoj izvlaciti iz konteksta i izvratati tudje reci.
Naravno da prvi rade za platu (plus mozda nesto ispod na ruke), a drugi gledaju kako ka ukanale sto vise milona u svoje privatne racune preko grbace oba kk.
Ovde se obilato koristi ljubav ove nacije prema kosarci za okretanje miliona drzavnih para da na kraju zavrse u privatne dzepove pojedinaca.
Izjednacavati zadnjih 15 godina *zlatnog* doba KKCZ gde je drzava prvo zalegla da se prebrise dug a onda se bogato placao roster i neki klubovi da prepuste igranje EL sa KK Partizan koji je pod opsadom i dolaskom Zeljka je krenuo oporavak u kome su sami navijaci skupili 5 milki Evra pomoci uz sezonske karte koje su skuplje od komsija je po meni bruka . Znam da je kontrateza da je nekad u tom polozaju bio i Partizan ali istina je da je za KKCZ UVEK bilo para od drzave i bilo koje vlasti .

Nazad
Vrh