SPORT-Opšta tema

nazalost neznas ni da procitas i shvatis sta pisem

bukvalno crno na belo imas sve naspisano ali tebi tvoj intelekt to ne dozvoljava da saberes 2 i 2
izmisljas nesto sto nisam ni napisao
kako ti ne dosadi da pises kad te niko ne ferma ni 2%,zaista je vrlo upitno

Mornar kada toliko ispisujes dzajic pa dzajic, i ocigledno imas neki fetis prema njemu. Imam neko pitanje za tebe, da li on ima saradnju sa danasnjom vlasti na celu drzave pa i u fudbalu? Da li smatras da je barem delom i on krivac za stanje u sportu?

Ma da se razumemo ljudi, oni su tu svi iskljucivo zbog para, u oba kk, od domacih i pogotovo stranih igraca, trenera preko uprave klubova. Svi imaju extra profit i lepo se omaste. To se sve finansira iz drzavnog budzeta i drzavne firme, ili privatne koje rade sa drzavom kombinacije. Pa pogledate na netu sve firme Ostoje limara, treba vam 5 min da ih sve procitate. Njima dobro.

nazalost neznas ni da procitas i shvatis sta pisem

bukvalno crno na belo imas sve naspisano ali tebi tvoj intelekt to ne dozvoljava da saberes 2 i 2
izmisljas nesto sto nisam ni napisao
kako ti ne dosadi da pises kad te niko ne ferma ni 2%,zaista je vrlo upitno
Jesi li rekao ENO GA ZELJKO ZIDA VILU NA DEDINJU OD 1300 KVADRATA :sta: ❓ tu si se zbunio nije ti valjda bilo jasno odakle mu novac a sta te to toliko zbunilo ili deprimiralo pa normalno je nesretni LULE 28 da zida pa covek je u trenerskom poslu od 1991 godine NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE SVIH VREMENA i mora da ima mnogo para pa nije to portir iz stare zelzare ili medicinski radnik iz ludare a da ne pominjem karijeru kao igrac i reprezentativac. Medjutim ti to ocigledno ne razumes ti si new generation /nova generacija lepi mica megatred /i tesko da razumes sta znaci covek od struke ili ekspert .A sve je meni bilo jasno kada sam video ophodjenje prema ikonama kluba crveno belih ::pomoc:;
Sto se tice ponavljanja to mora da se repetira ucestalo da bi se clan koji je izgubio orijentaciju da bi se trgnuo i vratio u kolosek znaci STA JE ZELJKO ON JE SLUCAJNO OSVAJAO e tu ulecem ja i podsecam te na 9 TITULA PRVAKA EVROPE ti nastavis eno ti ga tvoj dzajic podgrejani les a ja te podsetim na 91 godinu pa ti nastavis SMEJTE SE ALI DA NAM NIJE VUCICA MI NE BI IMALI BUDZETE 🚾 tu opet moram da ti objasnim gde je levo a gde desno a gde je septicka jama .Cini mi se da od mnogo zanimljivih zakljucaka najludji deo mi je sto ti u fudbalu izgleda pratis Zvezdu od 2008 na ovamo i nazalost nisi osetio pravu euforiju i pravi adrenalin mediji su te izoblikovali i uzeli pod svoje ai je najgore sto sad tek ne nazires gde je put istine i spasenja

Ma da se razumemo ljudi, oni su tu svi iskljucivo zbog para, u oba kk, od domacih i pogotovo stranih igraca, trenera preko uprave klubova. Svi imaju extra profit i lepo se omaste. To se sve finansira iz drzavnog budzeta i drzavne firme, ili privatne koje rade sa drzavom kombinacije. Pa pogledate na netu sve firme Ostoje limara, treba vam 5 min da ih sve procitate. Njima dobro.
Nemoj u isti kos da stavljamo trenera i eksperta Obradovic Zeljka sa Drcelom Limarom ili Covicem . ZOC je covek od struke i to najuspesniji a ovi ostali su tu neko ih je doveo nestrucni kadar koji proizvodi minuse svojim nepoznavanjem materije i prilikom eventualne privatizacije ova dva kluba nije tesko zakljuciti ko bi leteo sa sve stvarima sa balkona ne bi ni stiglo do zutog odma bi usledio crveni i sut karta .Ali ovde sve funkcionise nakaradno posledice ovakvog delovanja ce biti teske i nesagledive i osecacemo ih mnogo dugo ali sad smo zagazili mnogo duboko nazad nemozemo a napred nemamo gde

Nemoj u isti kos da stavljamo trenera i eksperta Obradovic Zeljka sa Drcelom Limarom ili Covicem . ZOC je covek od struke i to najuspesniji a ovi ostali su tu neko ih je doveo nestrucni kadar koji proizvodi minuse svojim nepoznavanjem materije i prilikom eventualne privatizacije ova dva kluba nije tesko zakljuciti ko bi leteo sa sve stvarima sa balkona ne bi ni stiglo do zutog odma bi usledio crveni i sut karta .Ali ovde sve funkcionise nakaradno posledice ovakvog delovanja ce biti teske i nesagledive i osecacemo ih mnogo dugo ali sad smo zagazili mnogo duboko nazad nemozemo a napred nemamo gde
Ne stavljam u isti kos, oba obradovica su treneri, covic i limar su politicari krimosi. Nije isti kos. Ali svima je zajednicko da imaju finansijsku korist od kosarke.

Nazad
Vrh